lLlA ارسال شده در 7 شهریور، 1400 ارسال شده در 7 شهریور، 1400 سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? خب با یه آسون شروع میکنیم. به سوالا داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. (اگه شما هم دوس داشتین تو برگزاری چالش شرکت کنید میتونید عکس مورد نظرتونو تو همین تاپیک آپلود کنید تا بپه ها جوابشونو ریپلای کنن.)? 1 1
SpiriT ارسال شده در 12 شهریور، 1400 ارسال شده در 12 شهریور، 1400 در در 8 شهریور 1400 در 03:00، erlich گفته است : سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? خب با یه آسون شروع میکنیم. به سوالا داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. (اگه شما هم دوس داشتین تو برگزاری چالش شرکت کنید میتونید عکس مورد نظرتونو تو همین تاپیک آپلود کنید تا بپه ها جوابشونو ریپلای کنن.)? این یارو معتاده جا کوه بود بیلو سوسیس میفروخت 2
ReDHooD ارسال شده در 12 شهریور، 1400 ارسال شده در 12 شهریور، 1400 در در 7 شهریور 1400 در 15:30، erlich گفته است : سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? خب با یه آسون شروع میکنیم. به سوالا داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. (اگه شما هم دوس داشتین تو برگزاری چالش شرکت کنید میتونید عکس مورد نظرتونو تو همین تاپیک آپلود کنید تا بپه ها جوابشونو ریپلای کنن.)? عه علی عه علییییییییییییییی 1
Thiery_Henry ارسال شده در 13 شهریور، 1400 ارسال شده در 13 شهریور، 1400 در در 8 شهریور 1400 در 03:00، erlich گفته است : سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? خب با یه آسون شروع میکنیم. به سوالا داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. (اگه شما هم دوس داشتین تو برگزاری چالش شرکت کنید میتونید عکس مورد نظرتونو تو همین تاپیک آپلود کنید تا بپه ها جوابشونو ریپلای کنن.)? Farm Inhabitant San Andreas محل زندگی 3
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری