lLlA ارسال شده در 13 شهریور، 1400 ارسال شده در 13 شهریور، 1400 سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? به سوال داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. خب بریم واسه دومین چالش (اسکرین از روی مپ بدین یا مکانش رو توصیف کنید)
SawnBaz ارسال شده در 13 شهریور، 1400 ارسال شده در 13 شهریور، 1400 یکی از چک پوینت ها بعد زدن بانک و کازینو و .... کنارش هم یه نیسون گاوی هست همیشه ? 2
SpiriT ارسال شده در 13 شهریور، 1400 ارسال شده در 13 شهریور، 1400 در ۱ ساعت قبل، erlich گفته است : سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? به سوال داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. خب بریم واسه دومین چالش (اسکرین از روی مپ بدین یا مکانش رو توصیف کنید) هی تاپیک باز نکن همونجا دوباره بده..
Thiery_Henry ارسال شده در 13 شهریور، 1400 ارسال شده در 13 شهریور، 1400 در 1 ساعت قبل، erlich گفته است : سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? به سوال داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. خب بریم واسه دومین چالش (اسکرین از روی مپ بدین یا مکانش رو توصیف کنید) SF bayside 1
Bug ارسال شده در 13 اسفند، 1400 ارسال شده در 13 اسفند، 1400 در در 13 شهریور 1400 در 18:34، erlich گفته است : سلامم یه چالشی رو شروع میکنم من عکس یه مکان یا شخص از سرور رو میزارم شما باید اطلاعاتی که راجبش میخوام رو بگید.? به سوال داخل عکس همینجا پاسخ بدین.. اگه از چالش استقبال شد ادامه دارش میکنم.? ضمنا جایزه ای هم فعلا برای چالش نیست(چون وجود و عدم وجود جایزه به ادمینا مربوطه?) و هدف فعلا فقط صرفا سرگرمیه. خب بریم واسه دومین چالش (اسکرین از روی مپ بدین یا مکانش رو توصیف کنید) من فقط اینو از اونجایی میشناسم که هر موقع بانک میزدم شانس بدم میافتاد اونجا
[m]erfan[n] ارسال شده در 13 اسفند، 1400 ارسال شده در 13 اسفند، 1400 در 27 دقیقه قبل، matin2020 گفته است : من فقط اینو از اونجایی میشناسم که هر موقع بانک میزدم شانس بدم میافتاد اونجا منم
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری