Shahofpersia ارسال شده در 21 شهریور، 1400 ارسال شده در 21 شهریور، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: McArmin نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: WarLord نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : azay clan mn رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Manager مدارک شکایت: توضیحات: با سلام تو گیم همه اومدن فحش دادن و ایشون فقط اومده اعضای کلن مارو میوت داده الان این یعنی چی یارو انلاینه میاد فقط اعضای کلن مارو میوت میده درخواست انرنک @PriCe @WinNeR
Stormy ارسال شده در 21 شهریور، 1400 ارسال شده در 21 شهریور، 1400 دوست عزیز تایم اوت خوردم بعد که وارد سرور شدم پلیر Xeon هم به دلیل فحاشی ناموسی به مدت ۶۰ دقیقه میوت کردم ! 1
Stormy ارسال شده در 21 شهریور، 1400 ارسال شده در 21 شهریور، 1400 علاوه بر سرور بنده مسعولیت رسیدگی به سایت و همینطور حضور در تیم اسپیک هم بر عهده دارم همون موقع مشغول صحبت با استف سرور بودم 1
Stormy ارسال شده در 21 شهریور، 1400 ارسال شده در 21 شهریور، 1400 به جای ناله های بیخود و پاپوش درست کردن برای من درست پلی بدید تا اینگونه مشکلات و بی نظمی ها داخل سرور پیش نیاد 1
ReMinDeR ارسال شده در 21 شهریور، 1400 ارسال شده در 21 شهریور، 1400 درود کار منیجر صحیح بوده موضوع بسته شد 2
ارسالهای توصیه شده