Shahofpersia ارسال شده در 27 شهریور، 1400 ارسال شده در 27 شهریور، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد:ProGamer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:winner نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ..... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: با سلام من میام تو سرور میبینم بنم کلا ۲ دقیقه با پیسی اومدم سرور باید بن شم اگه میشه مدرک رو بزارید
Alireza ارسال شده در 27 شهریور، 1400 ارسال شده در 27 شهریور، 1400 در 16 دقیقه قبل، [UniT]Armin گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد:ProGamer نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:winner نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ..... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Falcon مدارک شکایت: توضیحات: با سلام من میام تو سرور میبینم بنم کلا ۲ دقیقه با پیسی اومدم سرور باید بن شم اگه میشه مدرک رو بزارید دوست عزیز اگر چک کنید میبینید بن الکی نبوده پست قبل شما aim زدین تو فیلم هم افتاده 1
Shahofpersia ارسال شده در 27 شهریور، 1400 سازنده ارسال شده در 27 شهریور، 1400 پست قبل که ناهادن دربارم اصن ایم نبوده کل بازی رو رو فیلم بودم ۵ دقیقه نبودم همونو اف کردید فیلم گرفتید میگید ایمه دلیل نمیشه ۲ تا شکایت ازت کنم تا هر شکایتی از من شه رو قبول کنی
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری