Shyon ارسال شده در 29 شهریور، 1400 ارسال شده در 29 شهریور، 1400 شاکی: Elijah متهم: winner توضیحات: بنده رفته بودم زون این ادمین عه چیتر با نو دمج منو کیل داد و گفتم -0 میخوره این داستانا گفتم دفعه بعد با فیلم میام ببینم میتونی ان کنی یا نه طبق قوانین توهین به ادمین بن داره و اینو قبول دارم ولی مسعله اینه که من هیچ توهینی به ایشون نکردم و باید میوت میشدم ولی وی بنده رو بن کرد و همونطور که میبینین دلیلش رو هم کاملا واضح نوشته بیا که هم میتونه به معنی اثبات چیتر بودن ایشون باشه و هم بی ادبی وی درخواست انبن و دیموت وی رو دارم در صورت هرگونه میوت بنده مشکلی ندارم چون فحاشی سزاش میوت عه بوس بای 1
SawnBaz ارسال شده در 29 شهریور، 1400 ارسال شده در 29 شهریور، 1400 در 25 دقیقه قبل، Elijah گفته است : شاکی: Elijah متهم: winner توضیحات: بنده رفته بودم زون این ادمین عه چیتر با نو دمج منو کیل داد و گفتم -0 میخوره این داستانا گفتم دفعه بعد با فیلم میام ببینم میتونی ان کنی یا نه طبق قوانین توهین به ادمین بن داره و اینو قبول دارم ولی مسعله اینه که من هیچ توهینی به ایشون نکردم و باید میوت میشدم ولی وی بنده رو بن کرد و همونطور که میبینین دلیلش رو هم کاملا واضح نوشته بیا که هم میتونه به معنی اثبات چیتر بودن ایشون باشه و هم بی ادبی وی درخواست انبن و دیموت وی رو دارم در صورت هرگونه میوت بنده مشکلی ندارم چون فحاشی سزاش میوت عه بوس بای متهم؟مگه قتل کرده?
Alireza ارسال شده در 29 شهریور، 1400 ارسال شده در 29 شهریور، 1400 در ۱ ساعت قبل، Elijah گفته است : شاکی: Elijah متهم: winner توضیحات: بنده رفته بودم زون این ادمین عه چیتر با نو دمج منو کیل داد و گفتم -0 میخوره این داستانا گفتم دفعه بعد با فیلم میام ببینم میتونی ان کنی یا نه طبق قوانین توهین به ادمین بن داره و اینو قبول دارم ولی مسعله اینه که من هیچ توهینی به ایشون نکردم و باید میوت میشدم ولی وی بنده رو بن کرد و همونطور که میبینین دلیلش رو هم کاملا واضح نوشته بیا که هم میتونه به معنی اثبات چیتر بودن ایشون باشه و هم بی ادبی وی درخواست انبن و دیموت وی رو دارم در صورت هرگونه میوت بنده مشکلی ندارم چون فحاشی سزاش میوت عه بوس بای درود همینطور که میبینید شما به بنده توهین کردین و اگر قوانین رو مطالعه کرده باشین توهین به استف از 200 دقیقه تا 5 روز محرومیت از سرور رو داره بدرود Closed
ارسالهای توصیه شده