رفتن به مطلب

ban

Shyon

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

شاکی: Elijah

متهم: winner

spacer.png

توضیحات: 

بنده رفته بودم زون این ادمین عه چیتر با نو دمج منو کیل داد و گفتم -0 میخوره این داستانا گفتم دفعه بعد با فیلم میام ببینم میتونی ان کنی یا نه

طبق قوانین توهین به ادمین بن داره و اینو قبول دارم ولی مسعله اینه که من هیچ توهینی به ایشون نکردم و باید میوت میشدم ولی وی بنده رو بن کرد و همونطور که میبینین دلیلش رو هم کاملا واضح نوشته بیا که هم میتونه به معنی اثبات چیتر بودن ایشون باشه و هم بی ادبی وی 

درخواست انبن و دیموت وی رو دارم در صورت هرگونه میوت بنده مشکلی ندارم چون فحاشی سزاش میوت عه

بوس بای

• Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در
در 25 دقیقه قبل، Elijah گفته است :

spacer.png

توضیحات: 

بنده رفته بودم زون این ادمین عه چیتر با نو دمج منو کیل داد و گفتم -0 میخوره این داستانا گفتم دفعه بعد با فیلم میام ببینم میتونی ان کنی یا نه

طبق قوانین توهین به ادمین بن داره و اینو قبول دارم ولی مسعله اینه که من هیچ توهینی به ایشون نکردم و باید میوت میشدم ولی وی بنده رو بن کرد و همونطور که میبینین دلیلش رو هم کاملا واضح نوشته بیا که هم میتونه به معنی اثبات چیتر بودن ایشون باشه و هم بی ادبی وی 

درخواست انبن و دیموت وی رو دارم در صورت هرگونه میوت بنده مشکلی ندارم چون فحاشی سزاش میوت عه

بوس بای

متهم؟مگه قتل کرده?

ارسال شده در
در ۱ ساعت قبل، Elijah گفته است :

spacer.png

توضیحات: 

بوس بای

درود 

sa-mp-463_iyqm.png

همینطور که میبینید شما به بنده توهین کردین و اگر قوانین رو مطالعه کرده باشین 

توهین به استف از 200 دقیقه تا 5 روز محرومیت از سرور رو داره 

بدرود

Closed

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...