Xenon ارسال شده در 5 مهر، 1400 ارسال شده در 5 مهر، 1400 شاکی : @Byzantium خاطیان : @[Ali]VayKinG و @ArminBh شاهدان : - رنک خاطیان : helper مدرک : https://uupload.ir/view/gta_sa_mp_2021-09-26_01-15-12_91k2.mp4/
Xenon ارسال شده در 5 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 1400 در 5 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : من afk نکردم . رو من بودی رفتی دنباله ارمین! نه عزیزم تو اگ afk نمیکردی کیل میشدی....ثانیه 17 فیلم رو قشنگ ببین...داشتی dmg میخوردی یهوویی واسه یه لحظه دیگه dmg نخوردی....بعدشم مگه آدم وسط درگیری عینه ماست یه جا وایمیسه ؟ ? XD درخواست آن رنک برای هردو helper.....
Xenon ارسال شده در 5 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 1400 در 2 دقیقه قبل، ArminBh گفته است : داداش من اینجا لگ شدم یه لحظه واسادم حتی بهتم گفتم لگم ببین برو یکی دیگه رو سیاه کن اوکی؟ XD وقتی زیر ارره میرید لگ میشید و وقتی ارره رو برمیدارم یهو عالی میشه.... یکی چک کنه بی زحمت.... @WarLord
Xenon ارسال شده در 5 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 1400 در 1 دقیقه قبل، ArminBh گفته است : بهت گفتم ک تو فیلمم ببین یهو یجا واسادم بعد تکون خوردم چرت پرت نده بیرون آروم باش فشار نخور ok ? فیلمتون گرفتم دارید فشار میخورید؟....تو فیلم همچی معلومه نیازی به توضیح نیست...دلیل های چرتتم بزار در کوزه آبشو بخور.....(:
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری