dead.km ارسال شده در 19 مهر، 1400 ارسال شده در 19 مهر، 1400 سلام من قعطع ۴۶۰۰ تا داشتم بعد اومدم قطعه بسازم این اومد بعد باز اومدم قطعه بسازم دیدم شده ۱۰ تا
dead.km ارسال شده در 19 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 1400 اگه می گین چیت زدم نزدم اگه می خوای pc check کن انی دسک دارم
Alireza ارسال شده در 19 مهر، 1400 ارسال شده در 19 مهر، 1400 درود قطعه های شما باگ نشده در عکسی که آپلود کردین دلیل رو کاملا واضح مطرح کرده شما چون زود رسیدین به نقطه حالا یا به دلیل Cheat یا اینکه با Abuse قطعه های شما صفر شده بدرود
dead.km ارسال شده در 19 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 1400 با اد ویزارد رفتم تا یکم نزدیکش بخدا چیت نزدم
dead.km ارسال شده در 19 مهر، 1400 سازنده ارسال شده در 19 مهر، 1400 به جاش ۴۶۰۰ تای من بدین ۳ روز v.ip منو بگرید لطفا همه قعطه ها رو خریدم از کسایی که قطعه می ساختن بعد چند وقت شد انقدر بعد امروز با اد ویزارد فقط ۱۰ بدست آوردم همش پرید لطفا یه کاریش کنید
Thiery_Henry ارسال شده در 19 مهر، 1400 ارسال شده در 19 مهر، 1400 در 2 ساعت قبل، dead.km گفته است : به جاش ۴۶۰۰ تای من بدین ۳ روز v.ip منو بگرید لطفا همه قعطه ها رو خریدم از کسایی که قطعه می ساختن بعد چند وقت شد انقدر بعد امروز با اد ویزارد فقط ۱۰ بدست آوردم همش پرید لطفا یه کاریش کنید دوست عزیز این قانون سرور هست کمتر 1 مین برسونی ریست میشه خودمم 22 کا داشتم همش ریست شد :)
ارسالهای توصیه شده