.ilia_pk. ارسال شده در 27 مهر، 1400 ارسال شده در 27 مهر، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد @.ilia_pk. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.PARSA نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : MaNaGeR NeW مدارک شکایت: توضیحات: drkhst residgi reminder @ReMinDer
SFC ارسال شده در 27 مهر، 1400 ارسال شده در 27 مهر، 1400 بنده در کمپ باگ بودم درخواستbring کردم و در درگیری حضور نداشتم و به شما اسیب وارد نکردیم اگه مدارکی داری که در درگیری بودیم لطفا اپلود کنید اگر نه که هیچ
ALiDyNaMiC ارسال شده در 27 مهر، 1400 ارسال شده در 27 مهر، 1400 @.PARSA تو فایت بود تو نبودی xDDDDDDDDDDD Sth
Thiery_Henry ارسال شده در 27 مهر، 1400 ارسال شده در 27 مهر، 1400 در 5 ساعت قبل، ExiR گفته است : @.PARSA تو فایت بود تو نبودی xDDDDDDDDDDD Sth خب من مدرک میخوام من کی درگیری بودم که خودم خبر ندارم در بانک وایسادی بعد کسی رو برینگ میدم میگی تو فایت بودم؟ خب مدرک بده که تو فایت بودیم
Alireza ارسال شده در 27 مهر، 1400 ارسال شده در 27 مهر، 1400 درود اگر شما مدرکی دارید که ثابت کنید با ادمین در فایت بوده اید با ادمین خاطی برخورد شدید میشود در غیر اینصورت پست بسته میشود بدرود
SawnBaz ارسال شده در 29 مهر، 1400 ارسال شده در 29 مهر، 1400 در در 27 مهر 1400 در 19:17، .ilia_pk. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد @.ilia_pk. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @.PARSA نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : MaNaGeR NeW مدارک شکایت: توضیحات: drkhst residgi reminder @ReMinDer چقد پولات زیاده 1
ارسالهای توصیه شده