[FB].Deprimat 82 ارسال شده در 11 آذر 1400 سلام خدمت تیم استف میخواستم گزارش چیت پلیر @FeLiX رو بدم شاکی : خودم ? خاطی : @Felix مردک : https://uupload.ir/view/aim_felix__pih0.avi/ توضیحات : ثانیه های 20 فیلم تا 60 رو اگه نگا کنید میبینید به دوتا شات 2_2 ارم و اچ پی رو میزنه دیگ قضاوت به عهده ی خودتون با تشکر ازاستف محترم ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].Deprimat 82 ارسال شده در 12 آذر 1400 در هم اکنون، [FaTeMeH] گفته است : درود. لطفا فیلم مورد نظر را کم حجم کنید و اپلود کنید تا بررسی شود باتشکر. کلا 50 مگ ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeLiX 2 ارسال شده در 12 آذر 1400 در 19 ساعت قبل، DaRk.Ki[L]eR گفته است : سلام خدمت تیم استف میخواستم گزارش چیت پلیر @FeLiX رو بدم شاکی : خودم ? خاطی : @Felix مردک : https://uupload.ir/view/aim_felix__pih0.avi/ توضیحات : ثانیه های 20 فیلم تا 60 رو اگه نگا کنید میبینید به دوتا شات 2_2 ارم و اچ پی رو میزنه دیگ قضاوت به عهده ی خودتون با تشکر ازاستف محترم ! اولا پسر خوب ویدیو میگیری پینگتو نشون بده دوما وقتی از گان شاپ میام بیرون ی چند ثانیه بالا نمیاد مپ !!! سوما ویدیو کلا 30 ثانیس !! چطور از 20 تا 60 ببینم ؟؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].Deprimat 82 ارسال شده در 12 آذر 1400 در هم اکنون، FeLiX گفته است : اولا پسر خوب ویدیو میگیری پینگتو نشون بده دوما وقتی از گان شاپ میام بیرون ی چند ثانیه بالا نمیاد مپ !!! سوما ویدیو کلا 30 ثانیس !! چطور از 20 تا 60 ببینم ؟؟ هم پینگ من هم پینپ ت 80 بود...خب دیگ چ؟! بعدشم درست من کاری با گان شاپ ندارم و میدونم وقتی از هر شاپی وارد یا خارج میشی چن ثانیه فریزه من بعدشو میگم کلا ارم و اچ پی رو با 2 تا شات 2_2 زدی ! این ایم نیست؟! @ReMinDer درخواست بن دارم ! با تشکر /Kiss به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].ReMinDeR 449 ارسال شده در 12 آذر 1400 درود فیلم با برنامه Handbrake کم حجم کنین تا رسیدگی شود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].Deprimat 82 ارسال شده در 13 آذر 1400 در هم اکنون، ReMinDer گفته است : درود فیلم با برنامه Handbrake کم حجم کنین تا رسیدگی شود https://uupload.ir/view/aimbot_felix_01u9.mkv/ @ReMinDer الان اوکیه؟|: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeLiX 2 ارسال شده در 13 آذر 1400 در 17 ساعت قبل، DaRk.Ki[L]eR گفته است : هم پینگ من هم پینپ ت 80 بود...خب دیگ چ؟! بعدشم درست من کاری با گان شاپ ندارم و میدونم وقتی از هر شاپی وارد یا خارج میشی چن ثانیه فریزه من بعدشو میگم کلا ارم و اچ پی رو با 2 تا شات 2_2 زدی ! این ایم نیست؟! @ReMinDer درخواست بن دارم ! با تشکر /Kiss تو گیم که پینگتو نشون ندادی !!! این یک ، 2 الان میگی من auto 2-2 زدم یا ایم ؟ من نمیفهمم چی میگی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FeLiX 2 ارسال شده در 13 آذر 1400 سوما فاصله ای اصلا نداشتیم ما که دمیج کم بده !! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].Deprimat 82 ارسال شده در 13 آذر 1400 در هم اکنون، FeLiX گفته است : تو گیم که پینگتو نشون ندادی !!! این یک ، 2 الان میگی من auto 2-2 زدم یا ایم ؟ من نمیفهمم چی میگی داش خودتم میدونی ایم خالصی من شاید نتم قط میشه اما پینگ همیشه 70 هس ! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر