mamaldsknfhyassrewr ارسال شده در 4 بهمن، 1400 ارسال شده در 4 بهمن، 1400 میگم من یک اکانت داشتم[PD]MinDeD.......حالا [FB]M.N اومد اک منو دزدید.بعدشم اسم و رمزشو عوض کرد.جیمیلشو دارم.حالا کسی میتونه نگاه کنه اسمی که عوض کرده چی گذاشته تا اکم برگردونم؟
Xenon ارسال شده در 4 بهمن، 1400 ارسال شده در 4 بهمن، 1400 در 6 ساعت قبل، mamaldsknfhyassrewr گفته است : میگم من یک اکانت داشتم[PD]MinDeD.......حالا [FB]M.N اومد اک منو دزدید.بعدشم اسم و رمزشو عوض کرد.جیمیلشو دارم.حالا کسی میتونه نگاه کنه اسمی که عوض کرده چی گذاشته تا اکم برگردونم؟ طبق فرم پست بزارید ادمین های مربوطه بررسی کنند....
ReMinDeR ارسال شده در 4 بهمن، 1400 ارسال شده در 4 بهمن، 1400 درود اسم اکانتی که دزدیده شده را تایپ کنید
Mr.RedHooD ارسال شده در 8 بهمن، 1400 ارسال شده در 8 بهمن، 1400 بله جناب M.N سابقه ی زیادی در دزدی اکانت های سرور دارد ، حتی به خود من هم پی ام داده بود که بیا اکانت هایمان را تغییر بدیم بنده انجام ندادم. لطفا ایشون رو وک بن کنید. 1
.AdLeR ارسال شده در 8 بهمن، 1400 ارسال شده در 8 بهمن، 1400 در در 5 بهمن 1400 در 11:05، ReAlFaTeMeH گفته است : من بررسی کردم اسم اولش [pd]minded بوده و به [pc]general تغییر دادن از cnlog هم میتونین چک کنین @ReMinDeR بررسی نمیشه؟ ایشون لیست چیت هارو دارن ! از جمله لس دمج ! و همچنین سابقه توهین و فحاشی ب مدیران و سرور ، بارها بخشیده شدن .
ارسالهای توصیه شده