[m]erfan[n] ارسال شده در 23 بهمن، 1400 ارسال شده در 23 بهمن، 1400 سلام خدمت ادمین و هلپر های عزیز شکایت دارم از پلیر: AR) SH18) توی عکس قشنگ معلومه که فحش دادن این تازه یکی از مدرک ها است ایشون همش پشت سر هم فحش میدادن لطفا با ایشون بر خورد جدی بشه با تشکر. مدرک:
[m]erfan[n] ارسال شده در 23 بهمن، 1400 سازنده ارسال شده در 23 بهمن، 1400 ReAlFaTeMeH [FB]SoToN .TheMrAli. [FB]ReMinDeR
Homelander ارسال شده در 23 بهمن، 1400 ارسال شده در 23 بهمن، 1400 در 33 دقیقه قبل، [m]erfan[n] گفته است : سلام خدمت ادمین و هلپر های عزیز شکایت دارم از پلیر: AR) SH18) توی عکس قشنگ معلومه که فحش دادن این تازه یکی از مدرک ها است ایشون همش پشت سر هم فحش میدادن لطفا با ایشون بر خورد جدی بشه با تشکر. مدرک: طبق فرم پست بزارید تا ادمین مربوطه رسیدگی کنه
Homelander ارسال شده در 23 بهمن، 1400 ارسال شده در 23 بهمن، 1400 در 42 دقیقه قبل، [m]erfan[n] گفته است : یعنی چی؟ طبق این فرم شاکی ، خاطی ، مدارک ، توضیحات و ... ، رو مشخص کنید
[m]erfan[n] ارسال شده در 23 بهمن، 1400 سازنده ارسال شده در 23 بهمن، 1400 گفتم دیگه من شکایت دارم و از پلیر: AR) SH18) شکایت دارم توضیحات رو هم که گفتم مدرک هم که هست score915 در 2 ساعت قبل، [FB].AdLeR گفته است : طبق این فرم شاکی ، خاطی ، مدارک ، توضیحات و ... ، رو مشخص کنید
[m]erfan[n] ارسال شده در 23 بهمن، 1400 سازنده ارسال شده در 23 بهمن، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: $CK) $ErFaN) نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:AR) SH18) نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : . مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:915 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:Player مدارک شکایت: توضیحات: سلام خدمت ادمین و هلپر های عزیز توی عکس قشنگ معلومه که پلیر داره فحش میده درخواست بر خورد جدی با این پلیر دارم با تشکر. ادمین مربوطه: ReAlFaTeMeH [FB]ReMinDeR .TheMrAli. [FB]SoToN
Homelander ارسال شده در 23 بهمن، 1400 ارسال شده در 23 بهمن، 1400 در 2 ساعت قبل، [m]erfan[n] گفته است : گفتم دیگه من شکایت دارم و از پلیر: AR) SH18) شکایت دارم توضیحات رو هم که گفتم مدرک هم که هست score915 طبق فرم باس بزاری
ارسالهای توصیه شده