mamad73 ارسال شده در 23 اسفند، 1400 ارسال شده در 23 اسفند، 1400 نام کاربری کسی که شکایت دارد: mamad72 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: NaKHoDa نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : عکس هست رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین اول شروع به کل کل میکنه بعد من که جواب میدم mute میده بعدش هم چرا بقیه ادمین ها خیلی با ادب هستن ولی ایشون داعم داره به من فهش میده من یک نفر دستگیر کردم ایشون هم هر چی از دهنشون اومد به من گفت من فقط همین یک تیکه رو عکس گرفتم که داخلش همه چیز مشخصه
Death ارسال شده در 23 اسفند، 1400 ارسال شده در 23 اسفند، 1400 در 1 ساعت قبل، mamad72 گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: mamad72 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: NaKHoDa نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : عکس هست رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : ADMIN مدارک شکایت: توضیحات: این ادمین اول شروع به کل کل میکنه بعد من که جواب میدم mute میده بعدش هم چرا بقیه ادمین ها خیلی با ادب هستن ولی ایشون داعم داره به من فهش میده من یک نفر دستگیر کردم ایشون هم هر چی از دهنشون اومد به من گفت من فقط همین یک تیکه رو عکس گرفتم که داخلش همه چیز مشخصه سلام و درود ادمین خاطی آن رنک خواهد شد با تشکر
ارسالهای توصیه شده