KingFesharBaz ارسال شده در 23 اسفند، 1400 ارسال شده در 23 اسفند، 1400 نام : FeShaRBAz کسی که شکایت دارید : AliVayKing رنک کسی که شکایت دارید: Manager شاهد : @HaDi توضیحات : من زدمش بنم داد نمیدونم فازش چیه , چی میزنه , اها راستی اکانتم بن داعم شده تو سایت نمیدونم چرا یکی از محرومیت در بیاره @FeShaRBAz اینم آیدیش :)) مدیریت : @PriCe @Death @Alireza مدارک :
Death ارسال شده در 23 اسفند، 1400 ارسال شده در 23 اسفند، 1400 در 7 دقیقه قبل، KinGFeShaRBAz گفته است : نام : FeShaRBAz کسی که شکایت دارید : AliVayKing رنک کسی که شکایت دارید: Manager شاهد : @HaDi توضیحات : من زدمش بنم داد نمیدونم فازش چیه , چی میزنه , اها راستی اکانتم بن داعم شده تو سایت نمیدونم چرا یکی از محرومیت در بیاره @FeShaRBAz اینم آیدیش :)) مدیریت : @PriCe @Death @Alireza مدارک : درود منتظر ارائه مدرک توسط خاطی هستیم درصورت نداشتن مدرک شاکی آن بن و خاطی آن رنک می شود با تشکر
Death ارسال شده در 24 اسفند، 1400 ارسال شده در 24 اسفند، 1400 در در 23 اسفند 1400 در 20:07، KinGFeShaRBAz گفته است : نام : FeShaRBAz کسی که شکایت دارید : AliVayKing رنک کسی که شکایت دارید: Manager شاهد : @HaDi توضیحات : من زدمش بنم داد نمیدونم فازش چیه , چی میزنه , اها راستی اکانتم بن داعم شده تو سایت نمیدونم چرا یکی از محرومیت در بیاره @FeShaRBAz اینم آیدیش :)) مدیریت : @PriCe @Death @Alireza مدارک : درود خاطی طی ۲۴ ساعت گذشته مدرک بن شاکی را قرار نداد طبق قوانین عمل کرده خواهد شد با تشکر 1
ارسالهای توصیه شده