Bravo[.IRAN.] ارسال شده در 9 تیر، 1398 ارسال شده در 9 تیر، 1398 من رفتم بازی میبینم این stoik بن کرده یعنی چی این انصاف نیست من با stoik دعوا کردم اونم بنم کرد لطفا unbanکنید و اینم از admini در ارید ممنون میشم از رسیدگی تون قربان آن ادمین های با انصاف با ادب
[LS].MKA83 ارسال شده در 9 تیر، 1398 ارسال شده در 9 تیر، 1398 سلام طبق فرم شکایت کن وگرنه رسیدگی نمیشه
SaIeh ارسال شده در 9 تیر، 1398 ارسال شده در 9 تیر، 1398 در 44 دقیقه قبل، $ramin_kilear$ گفته است : من رفتم بازی میبینم این stoik بن کرده یعنی چی این انصاف نیست من با stoik دعوا کردم اونم بنم کرد لطفا unbanکنید و اینم از admini در ارید ممنون میشم از رسیدگی تون قربان آن ادمین های با انصاف با ادب stoic مهم ترین ادمین سروره ?
SaIeh ارسال شده در 9 تیر، 1398 ارسال شده در 9 تیر، 1398 شاید این موضوع به من مربوط نشه ولی حسام این دوستان اطلاعی از باگ بودن سرور نداشتند و اکثرا از پلیر های جدید آرناگیم بودند.لطفا این دوستان رو آنبن کنید 1 1
DrError مهمان ارسال شده در 10 تیر، 1398 ارسال شده در 10 تیر، 1398 ?درود. شکایت شما قابل پیگیری نمیباشد! ? دلیل: عدم رعایت قوانین ایجاد شکایت ( استفاده نکردن از فرم شکایت ). ◾⬛ ?️ شکایت خود را طبق فرم زیر ارسال کنید، تا رسیدگی شود. ⚫ با تشکر تیم مدیریت بزرگترین سرور سمپ دزد و پلیس ایران آرناگیم.
ارسالهای توصیه شده