Reza.273 ارسال شده در 13 فروردین، 1401 ارسال شده در 13 فروردین، 1401 ام کاربری کسی که شکایت دارد:_legend نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:missfatime نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :---- رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :falcon مدارک شکایت:https://s6.uplod.ir/i/01036/sjaydsfkq5pr.png توضیحات: مدرک 2
Reza.273 ارسال شده در 15 فروردین، 1401 سازنده ارسال شده در 15 فروردین، 1401 @MissFaTeMeH مدرکی نیس؟ 1
Reza.273 ارسال شده در 16 فروردین، 1401 سازنده ارسال شده در 16 فروردین، 1401 ممنون بابت اطلاع رسانی ولی اینو به این جهت ک شما تازه واردو اشنا به این مسائل نیستید عرض می کنم ک من با این پلیر رفیق هستم و جفتمون از یک ts استفاده می کنیم پس adv صورت نگرفته بعلاوه به یکی بگی بیا تی اس adv محسوب نمیشه اون ادرس دادنه ک adv محسوب میشه زین پس لطفا در دوران پریودی از اختیارات خود استفاده نکنید با تشکر 1 1
csmax ارسال شده در 16 فروردین، 1401 ارسال شده در 16 فروردین، 1401 در ۱ ساعت قبل، iTsOver گفته است : ممنون بابت اطلاع رسانی ولی اینو به این جهت ک شما تازه واردو اشنا به این مسائل نیستید عرض می کنم ک من با این پلیر رفیق هستم و جفتمون از یک ts استفاده می کنیم پس adv صورت نگرفته بعلاوه به یکی بگی بیا تی اس adv محسوب نمیشه اون ادرس دادنه ک adv محسوب میشه زین پس لطفا در دوران پریودی از اختیارات خود استفاده نکنید با تشکر فک کنم در طول تاریخ سمپ تنها کسی ک بخاطره جمله بیا ts بن شده باشه تو باشی xDDD
ارسالهای توصیه شده