Havi ارسال شده در 10 تیر، 1398 ارسال شده در 10 تیر، 1398 منام کاربری کسی که شکایت دارد:ilia_AC نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:_vic tor_ و fateme نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:99 و 117 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: مدارک شکایت: در عکس بالا توضیحات: امروز 10 تیر بازیکنان fateme و _vic tor_ با یکدیگر در قالب پلیس همکاری کردند و من را کشتند خواهش میکنم رسیدگی شود.
_Nikolai ارسال شده در 10 تیر، 1398 ارسال شده در 10 تیر، 1398 .. با سلام .. من هم مدرک دارم . و شاهد همکاری این دو بودم. من تقاضای jail پلیر @_fatemeh_ و @Victor را دارم . ( در پست بعد مدرک میزارم ) من تقاضای برسی @Dr.Error را دارم
Victor ارسال شده در 10 تیر، 1398 ارسال شده در 10 تیر، 1398 در 13 ساعت قبل، ilia_AC گفته است : اینجا همکاری شون بهتر معلومه بخش شکایات داره سایت فکر میکنم فارسی هم نوشته !
DrError مهمان ارسال شده در 11 تیر، 1398 ارسال شده در 11 تیر، 1398 درود. ? دو پلیر ( @Victor و @_fatemeh_ ) به دلیل همکاری هرکدام به مدت 5 دقیقه زندانی خواهند شد. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده