VagheieYaKeyke ارسال شده در 16 شهریور، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، 2022 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Broken نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: AraZel نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : falcon مدارک شکایت: https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20220616-165259_sa-mp_h6sn.jpg توضیحات: من یه ماهه بخاطر امتحانا بازی نمیکردم الان اومدم دیدم بن شدم نوشته بی احترامی و چیت ولی من اصلا اینکارو نکردم لطفا آنبنم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VagheieYaKeyke ارسال شده در 17 شهریور، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2022 آنبنم کنید لطفا توروخدا ?? @AraZel @ReMinDeR @PriCe لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ReMinDeR ارسال شده در 17 شهریور، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، 2022 درود با ایشون صحبت خواهد شد @AraZel در صورت موافقت آنبن خواهید شد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
VagheieYaKeyke ارسال شده در 19 شهریور، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، 2022 در در 27 خرداد 1401 در 20:30، ReMinDeR گفته است : درود با ایشون صحبت خواهد شد @AraZel در صورت موافقت آنبن خواهید شد. موفق باشید. ممنونم از شما دادا لطفا آنبنم کن پلیییییز @AraZel لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری