GodGamerIran 10 ارسال شده در 31 خرداد 1401 سلام بنده ۴۰ میل برداشتم از اون حسابم و به حساب @mrgh واریز کردم و ۵۰ تا سید دراگ خریداری کردم طبق چیزی که نشون میده بانک ۹۰ میلیون دارم که میشه ۲۰ تا ازونارو مصرف کردم اون ۳۰ تایه دیگرو گزاشته بود فردا و پس فرداش بکارم و پول در بیارم که ظاهرا الان باگ خورده و زده صفر دراگ /bug هم زدم و به ادمینا گفتم ولی یا کاری از دستشون بر نمیومد یا afk بودند بنده اسکرین شات ندارم ولی طبق لاگ سرور مشخصه بنده ۴۰ میلیون به این حساب پول زدم Relog هم کردم بی تاثیر بود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GodGamerIran 10 ارسال شده در 1 تیر 1401 @[.AQa.ErFaN.] @MohammadReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[.AQa.ErFaN.] 295 ارسال شده در 1 تیر 1401 درود. موضوع گزارش شد . تا بررسی صبور باشید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 504 ارسال شده در شنبه در 09:33 صحیح است با یکی از مدیرکل ها هماهنگ کنید تا بازگشت داده شود. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GodGamerIran 10 ارسال شده در شنبه در 11:50 @MrHeSaM @AraZel @Alireza @MaMaDNiGhT @PriCe بی زحمت پیگیری کنید با تشکر به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر