NULL. ارسال شده در 16 تیر، 1401 ارسال شده در 16 تیر، 1401 با سلام و درود من یه سوال دارم وقتی ما پست میزاریم تهش ۳۰ تا مثلا بازدید کننده میگیره اما وقتی مدیر ها پست میزارن ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا بازدید میگیره چیت خوب میزنین نامردا
[FB]._EneMy ارسال شده در 16 تیر، 1401 ارسال شده در 16 تیر، 1401 در 7 دقیقه قبل، Mester.BK گفته است : با سلام و درود من یه سوال دارم وقتی ما پست میزاریم تهش ۳۰ تا مثلا بازدید کننده میگیره اما وقتی مدیر ها پست میزارن ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا بازدید میگیره چیت خوب میزنین نامردا وتف؟ داش فازت چیه ، فروم مگه چیت داره????
NULL. ارسال شده در 16 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 16 تیر، 1401 در هم اکنون، [FB]._EneMy گفته است : وتف؟ داش فازت چیه ، فروم مگه چیت داره???? داداش تو ویو اینستا میخری مگه نه اینم همینه ربات میزنن بابا ببین اگه فرومه چرا پستای مارو نمیبینن پست من ک تازه گذاشتم هرکی بیاد سایت چشش میخوره ب اون تازه ۶ تا بازدید گرفت
NULL. ارسال شده در 16 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 16 تیر، 1401 ببین شاید بگی که اره اینا پیاماشونو سنجاق میکنن ویو میگیره پس چرا میس فاطمه نظرسنجی گذاشت سنجاق نکرد ۸۰۰ تا بازدید خورد!
NULL. ارسال شده در 16 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 16 تیر، 1401 در 12 دقیقه قبل، [FB]._EneMy گفته است : وتف؟ داش فازت چیه ، فروم مگه چیت داره???? ببین بعد یک ساعت از اومدن پست میس فاطمه ۶۰۰ تا بازدید کننده زد با ۱۰۰ تا رای عجیب نیست اصلا هم عجیب نیست برام چون میدونم ربات یا هکی چیزی میزنن
AraZel ارسال شده در 16 تیر، 1401 ارسال شده در 16 تیر، 1401 بله حرف شما درسته ما تو سایت چیت میزنیم خرید چیت سایت ۲۰۰۰ طلا موضوع به دلیل اسپم و بی مورد بودن بسته شد 1
A.R.Z ارسال شده در 16 تیر، 1401 ارسال شده در 16 تیر، 1401 در 2 دقیقه قبل، AraZel گفته است : بله حرف شما درسته ما تو سایت چیت میزنیم خرید چیت سایت ۲۰۰۰ طلا موضوع به دلیل اسپم و بی مورد بودن بسته شد 2 برا من بزار کنار 5
A.R.Z ارسال شده در 16 تیر، 1401 ارسال شده در 16 تیر، 1401 در 57 دقیقه قبل، Mester.BK گفته است : با سلام و درود من یه سوال دارم وقتی ما پست میزاریم تهش ۳۰ تا مثلا بازدید کننده میگیره اما وقتی مدیر ها پست میزارن ۱۰۰ تا ۲۰۰ تا بازدید میگیره چیت خوب میزنین نامردا همشون تو سایت چیت میزنن وای وای XD jrrrrrrrrrrrrrrrrr 5 1
A.R.Z ارسال شده در 16 تیر، 1401 ارسال شده در 16 تیر، 1401 در 11 دقیقه قبل، AraZel گفته است : بله حرف شما درسته ما تو سایت چیت میزنیم خرید چیت سایت ۲۰۰۰ طلا موضوع به دلیل اسپم و بی مورد بودن بسته شد همین چیت 500 طلا میده سایت بغلی 4
ارسالهای توصیه شده