vayking ارسال شده در 2 مهر، 2019 ارسال شده در 2 مهر، 2019 با سلام من باز اومدم تو Sv ایشون jail داد لطفا رسیدگی کنید ریده به سرور 1روزم نیست رنک خریده http://uupload.ir/files/yavl_sa-mp-601.png اینم مدرک
vayking ارسال شده در 2 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2019 تورو جون جدتون اینو adban کنیدددددد عجب
vayking ارسال شده در 2 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2019 میشه بگید من چیکار کنم تا میخوام با اینا درگیر شم یا گان میگیرم کیک میده لطفا پول گانو بدید
vayking ارسال شده در 2 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2019 باو من دیدم این no dmg زده میام /report cheats میزنه کیک میده اگه report واسه چیت نی پس واسه چی؟
vayking ارسال شده در 2 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2019 به جان مادرم من کاری نکردم من اسن گان دارم بام dm کنم؟؟؟؟؟؟؟ تورو خدا اینو unrank daemi کنید میاد به من میگه من انرنک نمیشم
vayking ارسال شده در 2 مهر، 2019 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 2019 دیگه نمیدونم چی بگم الا سرور های دیگه با اینکار ادبن میکنن اخه ناموسن حرفی زدم mute داشت
DrError مهمان ارسال شده در 2 مهر، 2019 ارسال شده در 2 مهر، 2019 ?درود. شکایت شما قابل پیگیری نمیباشد! ? دلیل: عدم رعایت قوانین ایجاد شکایت ( استفاده نکردن از فرم شکایت ). ◾⬛ ?️ شکایت خود را طبق فرم زیر ارسال کنید، تا رسیدگی شود. ⚫ با تشکر تیم مدیریت بزرگترین سرور سمپ دزد و پلیس ایران آرناگیم.
ارسالهای توصیه شده