Mr.Brave 29 ارسال شده در 28 تیر 1401 سلام من دیگه سرور نمیام چون خیلی خسته کننده شد برام من ۲ بار پست گذاشتم در مورد اینکه کاری کنید اندروید دمیج شه با گان این کارو نکردید و اینکه لانچر سمپ کرش میشه و من توی هر اِوِنتی به گوه خوردن میوفتم سر کرش و اینکه pcخیلی گرون شده و وضع مالی خوبی ندارم الان کار به جایی رسیده که کیس خالی رو ۲ میلیون میفروشن؛یه تیکه اهن شده ۲ میلیون خلاصه اینکه خیلی خوش گذشت و در کنار هم گفتیم و خندیدیم و فشار خوردیم امیدوارم شاد و خوش و موفق باشید خداحافظ ? 1 3 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 28 تیر 1401 در 2 ساعت قبل، Mester.BK گفته است : سلام من دیگه سرور نمیام چون خیلی خسته کننده شد برام من ۲ بار پست گذاشتم در مورد اینکه کاری کنید اندروید دمیج شه با گان این کارو نکردید و اینکه لانچر سمپ کرش میشه و من توی هر اِوِنتی به گوه خوردن میوفتم سر کرش و اینکه pcخیلی گرون شده و وضع مالی خوبی ندارم الان کار به جایی رسیده که کیس خالی رو ۲ میلیون میفروشن؛یه تیکه اهن شده ۲ میلیون خلاصه اینکه خیلی خوش گذشت و در کنار هم گفتیم و خندیدیم و فشار خوردیم امیدوارم شاد و خوش و موفق باشید خداحافظ ? سلام بنده هم در این رابطه پوست گذاشتم ولی مدیر کل محمد رضا گفتند که شما خیلی چیزا میخواین و ما این همه برای سرور باگ بر طرف کردیم و این رو دیگه از ما نخاید در کل من هم برای سرور کلی خرج کردم ولی خب چه میشود کرد اگه خواستی به پلی دادن در سرور ادامه بده و اگه نخواستی خب روز خوش و خدافظ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[BM].Ali 15 ارسال شده در 28 تیر 1401 در 2 ساعت قبل، Mester.BK گفته است : سلام من دیگه سرور نمیام چون خیلی خسته کننده شد برام من ۲ بار پست گذاشتم در مورد اینکه کاری کنید اندروید دمیج شه با گان این کارو نکردید و اینکه لانچر سمپ کرش میشه و من توی هر اِوِنتی به گوه خوردن میوفتم سر کرش و اینکه pcخیلی گرون شده و وضع مالی خوبی ندارم الان کار به جایی رسیده که کیس خالی رو ۲ میلیون میفروشن؛یه تیکه اهن شده ۲ میلیون خلاصه اینکه خیلی خوش گذشت و در کنار هم گفتیم و خندیدیم و فشار خوردیم امیدوارم شاد و خوش و موفق باشید خداحافظ ? پسورد اکانتتو بفرست پیوی برام ، پولاتو بزنم حسابم ، تو که دیگه نمیایی پول نیازم دمت گرم ❤️ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 28 تیر 1401 در 4 ساعت قبل، Haj_aQa گفته است : پسورد اکانتتو بفرست پیوی برام ، پولاتو بزنم حسابم ، تو که دیگه نمیایی پول نیازم دمت گرم ❤️ ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر