[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 ارسال شده در 28 تیر، 1401 پلیر اف بی راسا از چیت Weapen Hack در سرور استفاده میکنه همین روز من مدارک کامل همراه با ساعت و تاریخ و ... رو در سایت بارگذاری کردم ولی اف بی راسا اومد گفت که من cmd گان هک رو همینجوری زدم و اون مینی گان رو از جعبه خونم برداشتم و عرفانم اومد تایید کرد و بنش نداد و گفت باید پیسی چک بشه که بازم بن نشد! توی مدارک قبلی دیدید که چند تا تیر زد با مینی گان مگه یه پلیر عادی ک رنک نداره مینی گان با چند تا تیر میتونه بزاره تو جعبه خونش؟ XD بگذریم... همین الان دوباره پلیر اف بی راسا از چیت گان هک استفاده کرد که پلیر مستر باگ فیلم کامل داره از لحظه زدن cmd ولی نمیدونم چرا تو سایت اپلود نمیکنه! من رفتم اسپکت راسا و فیلم کامل از مکالمه مستر باگ و اف بی راسا دارم که در صورت نیاز میتونم اپلود کنم. و فیلم کامل از شلیک با مینی گان و کیل کردن پلیر ها با مینی گان توسط اف بی راسا رو هم دارم اگر خاستید میتونم اپلود کنم! لطفا رسیدگی کنید کل پلیر های سرور از این پلیر ناراضی هستن! با تشکر...
ArrSam ارسال شده در 28 تیر، 1401 ارسال شده در 28 تیر، 1401 در 41 دقیقه قبل، [R]SKaBaRD[Z] گفته است : پلیر اف بی راسا از چیت Weapen Hack در سرور استفاده میکنه همین روز من مدارک کامل همراه با ساعت و تاریخ و ... رو در سایت بارگذاری کردم ولی اف بی راسا اومد گفت که من cmd گان هک رو همینجوری زدم و اون مینی گان رو از جعبه خونم برداشتم و عرفانم اومد تایید کرد و بنش نداد و گفت باید پیسی چک بشه که بازم بن نشد! توی مدارک قبلی دیدید که چند تا تیر زد با مینی گان مگه یه پلیر عادی ک رنک نداره مینی گان با چند تا تیر میتونه بزاره تو جعبه خونش؟ XD بگذریم... همین الان دوباره پلیر اف بی راسا از چیت گان هک استفاده کرد که پلیر مستر باگ فیلم کامل داره از لحظه زدن cmd ولی نمیدونم چرا تو سایت اپلود نمیکنه! من رفتم اسپکت راسا و فیلم کامل از مکالمه مستر باگ و اف بی راسا دارم که در صورت نیاز میتونم اپلود کنم. و فیلم کامل از شلیک با مینی گان و کیل کردن پلیر ها با مینی گان توسط اف بی راسا رو هم دارم اگر خاستید میتونم اپلود کنم! لطفا رسیدگی کنید کل پلیر های سرور از این پلیر ناراضی هستن! با تشکر... The KinG RaSa.Tn Pro Hacker.. anti ban is rdy.. by rasa tn 1 1
Meoow ارسال شده در 28 تیر، 1401 ارسال شده در 28 تیر، 1401 چرا یجوری حرف میزنی انگار ادم کشته و کاراگاهی xD
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 مدارک چیت زدن این پلیر ها: مدرک چیت زدن پلیر اف بی کوروس: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۲۲۳۰۳۳۲۲۱_cde9.mp4/ مدرک استفاده از مینی گان توسط پلیر اف بی راسا: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۲۱۵۱۳۴۰۳۴_0k8p.mp4/ مدرک چیت نو دمیج توسط پلیر اف بی کوروس: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۲۱۵۴۱۵۱۴۵_ujah.mp4/ مکالمه بین چیتر و مستر باگ که واضح میشه مستر باگ فیلم کامل از چیت زدن اف بی راسا داره: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۲۲۲۳۴۱۳۴۴_wsm.mp4/ مکالمه بین چیتر و مستر باگ که واضح میشه مستر باگ فیلم کامل از چیت زدن اف بی راسا داره: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۲۱۵۸۳۵۰۳۲_3nmg.mp4/ توی فیلم ها حتی معلوم میشه که پلیر اجنت 47 هم چیتره و در مدارک کیل لیست کاملن مشخصه و راسا 3 نفرو با مینی گان کیل داد و واقعا داره نظم سرور رو با چیت بهم میریزه!
ReMinDeR ارسال شده در 28 تیر، 1401 ارسال شده در 28 تیر، 1401 درود در همه مدارک شما چیزی جز چت ندیدیم. در مدرک نو دمیج که قرار دادین این نشونه نو دمیج نیس نو دمیج ینی فرد خاطی صدایه دینگ بده ولی دمیج نشه. این حالت که شما فیلمش گزاشتین امکان لگ بودن پلیر هست یا اندروید بودن پلیر است. در مورد چیت مینی گان با توجه به آنتی چیت سرور امکان استفاده از هک گان وجود ندارد. و پلیر امکان داره گانش توسط ادمین ست شده باشه. پست تا 12 ساعت آینده باز خواهد ماند اگر مدرک محکم ترین داشتین قرار بدید. 1 1
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 در 13 دقیقه قبل، [FB].ReMinDeR گفته است : درود در همه مدارک شما چیزی جز چت ندیدیم. در مدرک نو دمیج که قرار دادین این نشونه نو دمیج نیس نو دمیج ینی فرد خاطی صدایه دینگ بده ولی دمیج نشه. این حالت که شما فیلمش گزاشتین امکان لگ بودن پلیر هست یا اندروید بودن پلیر است. در مورد چیت مینی گان با توجه به آنتی چیت سرور امکان استفاده از هک گان وجود ندارد. و پلیر امکان داره گانش توسط ادمین ست شده باشه. پست تا 12 ساعت آینده باز خواهد ماند اگر مدرک محکم ترین داشتین قرار بدید. پلیر ها اسپکت بودم و متوجه شدم که پلیر اف بی راسا چیت weapen hack و پلیر مستر پارادوکس چیت no dmg and tp hack دارن مدارک: فیلم و عکس کامل از لحظه فعال کردن چیت تا پلی دادن. اسکرین شات: اسکرین رکورد: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۱۵۴۶۴۸۱۷۶_p2hu.mp4/ حتی چند بار بهشون هشدار دادم که از چیت استفاده نکنید اما هم به سرور و هم به بنده توهین کردن! از ادمین های مربوطه درخاست بن این دو نفر رو دارم. ممنون از پرسنل فعال آرنا گیم.
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 در هم اکنون، [R]SKaBaRD[Z] گفته است : پلیر ها اسپکت بودم و متوجه شدم که پلیر اف بی راسا چیت weapen hack و پلیر مستر پارادوکس چیت no dmg and tp hack دارن مدارک: فیلم و عکس کامل از لحظه فعال کردن چیت تا پلی دادن. اسکرین شات: اسکرین رکورد: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۱۵۴۶۴۸۱۷۶_p2hu.mp4/ حتی چند بار بهشون هشدار دادم که از چیت استفاده نکنید اما هم به سرور و هم به بنده توهین کردن! از ادمین های مربوطه درخاست بن این دو نفر رو دارم. ممنون از پرسنل فعال آرنا گیم. این شکایت قبلی من هستش که یک نفر از چیترا بن شد ولی راسا بن نشد و حتی بازم داره از چیت استفاده میکنه!
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 توی شکایت قبلی گفتن تاریخ و ساعت نیفتاده که بازم مدرک اوردم! من داشتم مدارکم رو چک میکردم و در یک اسکرین ریکورد دیدم که تاریخ و ساعت افتاده. من 50 دقیقه قبل پست گزاشتم و از این پلیر شکایت کردم که اونموقع ساعت 15 بوده و تاریخ امروز هم 19 جولای هستش که در فیلم هم ساعت 15 افتاده هم تاریخ نوزدهم اسکرین شات ریکورد که اگر به گوشه بالا دقت کنید ساعت و تاریخ امروز هست... فیلم کامل که پلیر اف بی راسا سی ام دی چیت رو زده و بعد تاریخ و ساعت گوشه سمت راست بالای صفحه آخرای فیلم کاملن معلومه و با یک ایموجی نشون دادم: https://uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۲۰۷۱۹_۱۶۳۸۳۴۱۵۶_969d.mp4/ مدارک بنده کامله و اف بی راسا میگه من مینی گان رو تویه جعبه خونم گزاشتم و در فیلم دیدید که چند تا تیر زد با مینی گانش و تیر هاش تموم نشد! با تشکر از کادر آرنا گیم...
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 تمام پلیر ها از این پلیر شاکی هستن و حتی اکانت اصلیش بنه و این اکانت دومشه ک باز باهاش چیت میزنه و پلیر هارو کیل میکنه! 1
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 دیگه واقعا نمیدونم چه مدرکی بهتر از این مدارک که راسا سی ام دی گان هک زده و با مینی گان داره کیل میده میتونم اراعه بدم /: 1
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 فیلم دفه دوم چیت زدن رو تو کامل داری آپلود کن لطفا
ArrSam ارسال شده در 28 تیر، 1401 ارسال شده در 28 تیر، 1401 به پیر به پیغمبر انتی چیت سرور قویه اون مینیگان بهم ست دادن ...! حیف کانت اصلیم بن شد وگرنا بهتون نشون میدادم ک تو جعبه خونم گذاشتم مینی گانو.. وقتی اکانت اصلیم بن شد.. رفیقم ک ادمینی خریده.. بهم مینیگان داد.. و اون cmd ?ggun minigun 9999 رو الکی مینوشتم تا پیش دوستام شاخ بشم.. فک کنن پس گان هک دارم..خخخ.. در حالی ک بهم ست دادن.. اصن صبر کنید اکانت اصلیم انبن شه خونمو نشون بدم ک تو خونم دارم.. انتی چیت سرور خیلی قویه..! حتی اونقدر قویه ک وقتی کسی پینگش زیاد میشه...همون لحظه ک گان یا ارمور بخره ب دلیل ارمور هک کیک میشه..! اصن شما برو چیت گان هک بدون کیک پیدا کن.. اگ تونستی پدا کنی بیا توف کن به صورتم... چون همچین چیزی وجود نداره.. 3
[FB].The_md ارسال شده در 28 تیر، 1401 ارسال شده در 28 تیر، 1401 چقد ضجه میزنی اک اصلیش بعد پیسی چک بن شد
[021]SKaBaRD ارسال شده در 28 تیر، 1401 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1401 در 11 دقیقه قبل، ArrSam گفته است : به پیر به پیغمبر انتی چیت سرور قویه اون مینیگان بهم ست دادن ...! حیف کانت اصلیم بن شد وگرنا بهتون نشون میدادم ک تو جعبه خونم گذاشتم مینی گانو.. وقتی اکانت اصلیم بن شد.. رفیقم ک ادمینی خریده.. بهم مینیگان داد.. و اون cmd ?ggun minigun 9999 رو الکی مینوشتم تا پیش دوستام شاخ بشم.. فک کنن پس گان هک دارم..خخخ.. در حالی ک بهم ست دادن.. اصن صبر کنید اکانت اصلیم انبن شه خونمو نشون بدم ک تو خونم دارم.. انتی چیت سرور خیلی قویه..! حتی اونقدر قویه ک وقتی کسی پینگش زیاد میشه...همون لحظه ک گان یا ارمور بخره ب دلیل ارمور هک کیک میشه..! اصن شما برو چیت گان هک بدون کیک پیدا کن.. اگ تونستی پدا کنی بیا توف کن به صورتم... چون همچین چیزی وجود نداره.. تمام مدارک بر علیه توعه دادا فیلم مکالمت با مستر باگ هستش که میگفتی تروخدا فیلممو نزار سایت XD
KinG.OF.Hell.2 ارسال شده در 29 تیر، 1401 ارسال شده در 29 تیر، 1401 در 9 ساعت قبل، ArrSam گفته است : به پیر به پیغمبر انتی چیت سرور قویه اون مینیگان بهم ست دادن ...! حیف کانت اصلیم بن شد وگرنا بهتون نشون میدادم ک تو جعبه خونم گذاشتم مینی گانو.. وقتی اکانت اصلیم بن شد.. رفیقم ک ادمینی خریده.. بهم مینیگان داد.. و اون cmd ?ggun minigun 9999 رو الکی مینوشتم تا پیش دوستام شاخ بشم.. فک کنن پس گان هک دارم..خخخ.. در حالی ک بهم ست دادن.. اصن صبر کنید اکانت اصلیم انبن شه خونمو نشون بدم ک تو خونم دارم.. انتی چیت سرور خیلی قویه..! حتی اونقدر قویه ک وقتی کسی پینگش زیاد میشه...همون لحظه ک گان یا ارمور بخره ب دلیل ارمور هک کیک میشه..! اصن شما برو چیت گان هک بدون کیک پیدا کن.. اگ تونستی پدا کنی بیا توف کن به صورتم... چون همچین چیزی وجود نداره.. تو قوانین هم نوشته اسلحه های غیر مجاز نباید در خونه قرار بدید و مجازات داره .
Meoow ارسال شده در 29 تیر، 1401 ارسال شده در 29 تیر، 1401 عجب انتی چیت قوی خنده داره xD انتی چیت سرور از گوز ی بچه 2 سالم ضعیف تره بعد خیلیییییییی قویه عه xDDDD
ارسالهای توصیه شده