.Black_Killer. 8 ارسال شده در 3 مرداد 1401 سلام و عرض ادب من بدهی خودم رو پرداختم و هنوز عرفان منو un ban نکرده لطفا زود تر un ban کنید دیگه با تشکر خداحافظ اسم من تو بازی @[$]HAJ_SHOON[$] ادمین های مربوطه @[.AQa.ErFaN.] @AraZel به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 3 مرداد 1401 درود. عرفان سی ام دی انبن اکانت های که ادبن شده رو نداره خوده عرفان گفت منتظر بمونید تا مدیرکل بیاد انبن بده , یکم صبور باشید.. 2 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
A[z]M[s]I[r]R 232 ارسال شده در 3 مرداد 1401 صبور باشید............. 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MohammadReza 621 ارسال شده در 3 مرداد 1401 منظورتون از بدهی چی هست ؟ در پنل برای شما پکیج UNVac خریداری نشده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 2 ساعت قبل، MohammadReza گفته است : منظورتون از بدهی چی هست ؟ در پنل برای شما پکیج UNVac خریداری نشده سلام و درود من. به دلیل کلاهبرداری بن شده بودم داعمی ولی. وک نشدم آقا عرفان گفت اگر تمام پول هارا با صاحبانشان برگردانید من شمارو آن بن میکنم و همه را برگرداندم و گفت صبر کن به مدیر کل ارازل گفتم بیاد تورو آن بن بده ولی نزدیک 1 روز شده من رو آن بند نداده و من درخواست آن بن دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 8 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و درود من. به دلیل کلاهبرداری بن شده بودم داعمی ولی. وک نشدم آقا عرفان گفت اگر تمام پول هارا با صاحبانشان برگردانید من شمارو آن بن میکنم و همه را برگرداندم و گفت صبر کن به مدیر کل ارازل گفتم بیاد تورو آن بن بده ولی نزدیک 1 روز شده من رو آن بند نداده و من درخواست آن بن دارم کاملا دروغ میگه ایشون هیچ پولی به بنده پرداخت نکرده عرفان به من پرداخت کرده ایشون 450 میل بدهی خالص به بنده داره و من همچنان از ایشون شاکیم و رضایت هم نمیدم چون 1هفتس پول منو نداده داخل شکایات قبلیمم مدارک دزدی ایشون اپلود کردم میتونید نظاره گر باشید ایشون باید تا ابد و قیام بن بمونه چون بدهی منو صاف نکرده 450میل طلب منو بیاره بده ss بزاره سایت بعد هر تصمیمی خواستین بگیرید براش به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 3 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : کاملا دروغ میگه ایشون هیچ پولی به بنده پرداخت نکرده عرفان به من پرداخت کرده ایشون 450 میل بدهی خالص به بنده داره و من همچنان از ایشون شاکیم و رضایت هم نمیدم چون 1هفتس پول منو نداده داخل شکایات قبلیمم مدارک دزدی ایشون اپلود کردم میتونید نظاره گر باشید ایشون باید تا ابد و قیام بن بمونه چون بدهی منو صاف نکرده 450میل طلب منو بیاره بده ss بزاره سایت بعد هر تصمیمی خواستین بگیرید براش درود اراد پولو داد به عرفان تا به شما بدهد 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 5 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : کاملا دروغ میگه ایشون هیچ پولی به بنده پرداخت نکرده عرفان به من پرداخت کرده ایشون 450 میل بدهی خالص به بنده داره و من همچنان از ایشون شاکیم و رضایت هم نمیدم چون 1هفتس پول منو نداده داخل شکایات قبلیمم مدارک دزدی ایشون اپلود کردم میتونید نظاره گر باشید ایشون باید تا ابد و قیام بن بمونه چون بدهی منو صاف نکرده 450میل طلب منو بیاره بده ss بزاره سایت بعد هر تصمیمی خواستین بگیرید براش داداش من دیدم تو داخل بازی آنلاین نمیشی پول هارو دادم به عرفان تا آنلاین شده بهت بده اون پولی که عرفان به تو داد از طرف من بود پس به تو دیگه بدهکار نیستم میتونی از عرفان سوال کنی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 3 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : 280 میلی که براتون واریز شد توسط اراد برای بنده واریز شده بود که بهتون پس بدم بنده چک کردم 170 میل داخل اکانت اصلیشون دارن و ایشون باید پس از Unban شدن مبلغ کامل رو واریز کنند. ایشون ادعا کردن داخل بازی مبلغ 170 میل پس نمیدن ss هم موجوده به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 1 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : ایشون ادعا کردن داخل بازی مبلغ 170 میل پس نمیدن ss هم موجوده سلام و عرض ادب من گفتم تا وقتی که اکانت ام آن بن نشود نمیتوانم 170 میل شما را پس بدهم و هروقت آن بن شد به شما پس خواهم داد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 2 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : آپلود کنید. سلام و عرض ادب من گفتم تا وقتی که اکانت ام آن بن نشود نمیتوانم 170 میل شما را پس بدهم و هروقت آن بن شد به شما پس خواهم داد به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mr_Money 7 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 9 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است : سلام و عرض ادب من گفتم تا وقتی که اکانت ام آن بن نشود نمیتوانم 170 میل شما را پس بدهم و هروقت آن بن شد به شما پس خواهم داد از طرز چتتون معلومه ? به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 4 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است : از طرز چتتون معلومه ? داخل چت هم نوشته شده است است تا وقتی که آن بن نشم نمیدم من نگفتم اصلا نمیدم گفتم تا وقتی که آن بن نشدم نمیدم 170 میل باقی مونده رو و اونجایی که نوشتم پول دارم بله داخل اکانت اصلیم 170 میل دارم و نمیدم چون داخل اون اکانتمه و تا وقتی که آن بن نشم نمیدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
.Black_Killer. 8 ارسال شده در 4 مرداد 1401 در 3 ساعت قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است : آپلود کنید. آن بن نمیکنی ؟ زود باش دیگه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[]Mahdi[] 60 ارسال شده در 4 مرداد 1401 درود از اسپم کردن بی مورد خودداری صبور باشید تا رسیدگی شود @MohammadReza @AraZel به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر