رفتن به مطلب
arenagame_nimbaha

پست های پیشنهاد شده

سلام و عرض ادب من بدهی خودم رو پرداختم و هنوز عرفان منو un ban نکرده لطفا زود تر un ban کنید دیگه با تشکر خداحافظ اسم من تو بازی @[$]HAJ_SHOON[$]

ادمین های مربوطه @[.AQa.ErFaN.]

@AraZel

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arenagame_samp

درود.

عرفان سی ام دی انبن اکانت های که ادبن شده رو نداره خوده عرفان گفت منتظر بمونید تا مدیرکل بیاد انبن بده , یکم صبور باشید..

• Thanks 2

لینک به ارسال
در 2 ساعت قبل، MohammadReza گفته است :

منظورتون از بدهی چی هست ؟

در پنل برای شما پکیج UNVac خریداری نشده

سلام و درود من. به دلیل کلاهبرداری بن شده بودم داعمی ولی. وک نشدم آقا عرفان گفت اگر تمام پول هارا با صاحبانشان برگردانید من شمارو آن بن میکنم و همه را برگرداندم و گفت صبر کن به مدیر کل ارازل گفتم بیاد تورو آن بن بده ولی نزدیک‌ 1 روز شده من رو آن بند نداده و من درخواست آن بن دارم

لینک به ارسال
در 8 ساعت قبل، arad1388arad13 گفته است :

سلام و درود من. به دلیل کلاهبرداری بن شده بودم داعمی ولی. وک نشدم آقا عرفان گفت اگر تمام پول هارا با صاحبانشان برگردانید من شمارو آن بن میکنم و همه را برگرداندم و گفت صبر کن به مدیر کل ارازل گفتم بیاد تورو آن بن بده ولی نزدیک‌ 1 روز شده من رو آن بند نداده و من درخواست آن بن دارم

کاملا دروغ میگه ایشون هیچ پولی به بنده پرداخت نکرده عرفان به من پرداخت کرده ایشون 450 میل بدهی خالص به بنده داره و من همچنان از ایشون شاکیم و رضایت هم نمیدم چون 1هفتس پول منو نداده داخل شکایات قبلیمم مدارک دزدی ایشون اپلود کردم میتونید نظاره گر باشید 

ایشون باید تا ابد و قیام بن بمونه چون بدهی منو صاف نکرده 450میل طلب منو بیاره بده ss بزاره سایت بعد هر تصمیمی خواستین بگیرید براش

لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است :

کاملا دروغ میگه ایشون هیچ پولی به بنده پرداخت نکرده عرفان به من پرداخت کرده ایشون 450 میل بدهی خالص به بنده داره و من همچنان از ایشون شاکیم و رضایت هم نمیدم چون 1هفتس پول منو نداده داخل شکایات قبلیمم مدارک دزدی ایشون اپلود کردم میتونید نظاره گر باشید 

ایشون باید تا ابد و قیام بن بمونه چون بدهی منو صاف نکرده 450میل طلب منو بیاره بده ss بزاره سایت بعد هر تصمیمی خواستین بگیرید براش

درود

اراد پولو داد به عرفان تا به شما بدهد 

• Thanks 1

لینک به ارسال
در 5 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است :

داداش من دیدم تو داخل بازی آنلاین نمیشی پول هارو دادم به عرفان تا آنلاین شده بهت بده اون پولی که عرفان به تو داد از طرف من بود پس به تو دیگه بدهکار نیستم میتونی از عرفان سوال کنی

لینک به ارسال
در 3 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است :

280 میلی که براتون واریز شد توسط اراد برای بنده واریز شده بود که بهتون پس بدم

بنده چک کردم 170 میل داخل اکانت اصلیشون دارن و ایشون باید پس از Unban شدن مبلغ کامل رو واریز کنند.

ایشون ادعا کردن داخل بازی مبلغ 170 میل پس نمیدن ss  هم موجوده 

لینک به ارسال
در 1 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است :

ایشون ادعا کردن داخل بازی مبلغ 170 میل پس نمیدن ss  هم موجوده 

سلام و عرض ادب من گفتم تا وقتی که اکانت ام آن بن نشود نمیتوانم 170 میل شما را پس بدهم و هروقت آن بن شد به شما پس خواهم داد

لینک به ارسال
در 2 دقیقه قبل، [.AQa.ErFaN.] گفته است :

آپلود کنید.

سلام و  عرض ادب من گفتم تا وقتی که اکانت ام آن بن نشود نمیتوانم 170 میل شما را پس بدهم و هروقت آن بن شد به شما پس خواهم داد

لینک به ارسال
در 9 دقیقه قبل، arad1388arad13 گفته است :

سلام و  عرض ادب من گفتم تا وقتی که اکانت ام آن بن نشود نمیتوانم 170 میل شما را پس بدهم و هروقت آن بن شد به شما پس خواهم داد

inkedsa-mp-201_li_8ofq.jpg

از طرز چتتون معلومه ?

لینک به ارسال
در 4 دقیقه قبل، Mr_Money گفته است :

inkedsa-mp-201_li_8ofq.jpg

از طرز چتتون معلومه ?

داخل چت هم نوشته شده است است تا وقتی که آن بن نشم نمیدم من نگفتم اصلا نمیدم گفتم تا وقتی که آن بن نشدم نمیدم 170 میل باقی مونده رو و اونجایی که نوشتم پول دارم بله داخل اکانت اصلیم 170 میل دارم و نمیدم چون داخل اون اکانتمه و تا وقتی که آن بن نشم نمیدم 

لینک به ارسال
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...