رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد:Pejman_Gamer
  • نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:MKA83
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
  • مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:655
  • رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:
  • مدارک شکایت:sa_mp_003.pngsa_mp_002.pngsa_mp_001.pngsa_mp_000.png
    • توضیحات:با سلام من اینو میشناسم دوستم بود نمیدونم چرا اینجوری کرد من بعد از مدت ها امدم که بازی کنم بعد رضا جان را دیدم که حال و احوال برسی کردیم بس از مدت ها بعد رفتم بیش رضا جان و سوار ماشینش شدم من بلیس بودم اون دزد بس همکاری نیست بعدش به اینی که ازش شکایت دارم حمله کرد من کاری نکردم فقط تماشا کردم اونم بلیس بود میخواستمم نمیتونستم کاری کنم بعد فکر کنم خندیده بودم رضا میدونه در گوشییم بود اگه خندیده بودم یعنی اون نشنید بعد یکم بعد بیام شخصی داد گفت که میدونستی فلان کست اینجوریه؟ من اعصابم خورد شد بعد به رضا گفتم که رضا این خیلی عذز میخوام فلان فلان شده چی میگه که SS دارم بعدشم ماجرا را گفتم به رضا با کسای دیگه گفتم کیکش کنین اما نکردن ریبورتم فکر کنم کردم اترنال جان گفتن که برو اینکارو بکن یعنی شکایت تو عکس بعد SS گرفتم به ام کی ای 83 گفتم که SS دارم اون یه حرفه دیگه زد تو دو عکس دیگه هم نحوه صحبتش با کسای دیگه را نشان میدهد و این اتفاق ماله دو شب بیش بود من تازه دیشب از بیرون اومدم که دیگه یکم بازی کردم دوباره یه اتفاق دیگه افتاد و البته دیشب و امروز میخواستم بیام سایت خطا میزد که الان حل شد لطفا خیلی عذر میخواهم به بی ادبی بی و تربیتی این بلیر رسیدگی کنین با تشکر و خسته نباشید
arenagame_samp
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...