Etror ارسال شده در 14 تیر، 1398 ارسال شده در 14 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد:RaDaMeL نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد:owergrown نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :idk مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید:idk رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود:vip مدارک شکایت: http://s9.picofile.com/file/8365626834/no_reload_2_.mp4.html توضیحات:no reload
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 14 تیر، 1398 ارسال شده در 14 تیر، 1398 با سلام توضیحاتمو به اقای علی error دادم و اماده هرگونه checkpc هستم موفق باشید !
Etror ارسال شده در 15 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 15 تیر، 1398 همونطور که قبلا پی سی چک شدی و ماست مالی کردی این دفعه هم همینطوری میشه...درخواست بررسی این پست توسط حسام دارم نه شخص دیگه
[pG]eRfAn_JeSTeR ارسال شده در 15 تیر، 1398 ارسال شده در 15 تیر، 1398 اول از همه checkpc ماستمالی نداره من تا تاریخچه دانلودمم چک شده و مورد بعد اینه که شما تنها منتظر کلمه بن هستید که برای من استفاده شه بنابر این میاین میگین که checkpc ماستمالی بوده لطفا چیزیو که نمیدونین نظر ندین دقیقا 1 ساعت داشتن سیستم منو میگشتن و حتی خودمم با بندیکم فیلم گرفتم از سیستمم که دارن میگردن پیروز و سر بلند باشید ! بدرود
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری