Mr.Brave ارسال شده در 12 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2022 @[.AQa.ErFaN.] داداش من pm سایت ایدی تورو میزنم واسه پیام ارور میده سمپم کرش میشه چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 12 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2022 اگه جی تی ای رو میاره بالا بعد کرش میکنه سمپ R1 نصب کن شاید درست شد اگه کلا نمیاره بالا Task manager رو بیار بعد دنبال Gta بگرد بعد از اونجا حذفش کن بعد دوباره امتحان کن ببین درست شد یا نه اگه ۲ تاش انجام نشد دیگه نمیدونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ArrSam ارسال شده در 12 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2022 @[_Ninja_] بسم الله الرحمن الرحیم. با سلام. برای اینکه کرش نشوید، مراحل زیرو طی کنید: ۱_ نسخه اورجینال جیتی ای رو کامل دانلود و نصب کنید! (لینک دانلود gta: http://arenagaming.ir/samp/GTA_San_ArenaGame.rar) سعی کنید مودی هم نریزید! مثل مود اسکین یا ماشین و یا.... 2_از نسخه R2 سمپ استفاده کنید! یا R4! 3_اگر این 2گزینه ها هم کار نکرد.. ویندوز خود رو عوض کنید! (اگر سیستم ضعیف دارید ویندوز 7 سبک ترین و بهترین ویندوز است! ولی اگ سیستم قوی یا متوسط هس، به ۸ یا ۱۰ تغییر دهید!) با تشکر. Emza: By RaSa_Tn لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[BM].Ali ارسال شده در 12 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2022 در 1 ساعت قبل، [_Ninja_] گفته است : @[.AQa.ErFaN.] داداش من pm سایت ایدی تورو میزنم واسه پیام ارور میده سمپم کرش میشه چیکار کنم؟ کلیک راست کن properties بزن ، ویندوز Run کردن بازیو بزار سر Windows 98/ Me این بود گزینش فک کنم نمیدونم درست نوشتم یا نه ، اینجور اوکی میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Brave ارسال شده در 12 آذر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2022 در ۱ ساعت قبل، Haj_aQa گفته است : کلیک راست کن properties بزن ، ویندوز Run کردن بازیو بزار سر Windows 98/ Me این بود گزینش فک کنم نمیدونم درست نوشتم یا نه ، اینجور اوکی میشه اینو قبل از اینکه بگی زدم ببین روی برنامه کلیک کردم مستقیم رفت تو بازی نزاشت سرورو انتخاب کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Brave ارسال شده در 12 آذر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2022 در 2 ساعت قبل، Black.KniGhT گفته است : اگه جی تی ای رو میاره بالا بعد کرش میکنه سمپ R1 نصب کن شاید درست شد اگه کلا نمیاره بالا Task manager رو بیار بعد دنبال Gta بگرد بعد از اونجا حذفش کن بعد دوباره امتحان کن ببین درست شد یا نه اگه ۲ تاش انجام نشد دیگه نمیدونم منظورت End Task هست؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
_ATOM_ ارسال شده در 12 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2022 در 15 دقیقه قبل، [_Ninja_] گفته است : منظورت End Task هست؟ اول تو Task Manager بعد دنبال Gta بگرد بعد End Task kn لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
[BM].Ali ارسال شده در 13 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2022 در در 21 شهریور 1401 در 15:48، [_Ninja_] گفته است : اینو قبل از اینکه بگی زدم ببین روی برنامه کلیک کردم مستقیم رفت تو بازی نزاشت سرورو انتخاب کنم یه فیلم میدم بت از رو اون اوکیش کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr.Brave ارسال شده در 13 آذر، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2022 در 7 دقیقه قبل، Haj_aQa گفته است : یه فیلم میدم بت از رو اون اوکیش کن منیجر داره اوکی میکنه نمیخاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 13 آذر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2022 موضوع بررسی و مشکل پلیر حل گردید. Closed. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده