iAm.Boss 6 ارسال شده در 20 مهر 1401 با سلام و خسته نباشید خدمت همه. رفیق بنده پیسیش زغاله رمش ۲ و.. کلا زغال سیستمش.. وقتی میخواد با Bandicam فیلم بگیره fps بازیش ۴ میشه |: ( برنامه فراپس واس سیستمای زغال خوبه ولی عوض حجم فیلماش زیاد میشه.. مثلا ۲دیقه فیلم میگیری حجم فیلم میشه ۱گیگابایت :|| واس همین میخواد از بندیکم استفاده کنه.. ) لطفاً یکی که پیسیش اینجوری زغاله ویا.. از تنظیمات بندیکم عکس بگیره و این تاپتیک بفرسته. ک تو سیستمای زغال فیلم لگ نباشه ممنون ۳> به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iAm.Boss 6 ارسال شده در 20 مهر 1401 در هم اکنون، AQ[A]MIR گفته است : درود حجم فیلم رو میتوانید با برنامه هایی مثل HandBrake کم کنید سلام. مثل اینکه منظورم رو نفهمیدید.. من. میگم که رولیزشن و fps بندیکم رو چطور تنظیم کنم که وقتی فیلم میگیرم فیلم لگ نباشه ؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Boy 269 ارسال شده در 21 مهر 1401 در 19 ساعت قبل، iAm.Boss گفته است : سلام. مثل اینکه منظورم رو نفهمیدید.. من. میگم که رولیزشن و fps بندیکم رو چطور تنظیم کنم که وقتی فیلم میگیرم فیلم لگ نباشه ؟ از ocam استفاده کن 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
$ERFAN 44 ارسال شده در 21 مهر 1401 از ZD Soft Screen Recorder هم استفاده کن شاید خوب بود 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر