iAm.Boss ارسال شده در 12 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2022 با سلام و خسته نباشید خدمت همه. رفیق بنده پیسیش زغاله رمش ۲ و.. کلا زغال سیستمش.. وقتی میخواد با Bandicam فیلم بگیره fps بازیش ۴ میشه |: ( برنامه فراپس واس سیستمای زغال خوبه ولی عوض حجم فیلماش زیاد میشه.. مثلا ۲دیقه فیلم میگیری حجم فیلم میشه ۱گیگابایت :|| واس همین میخواد از بندیکم استفاده کنه.. ) لطفاً یکی که پیسیش اینجوری زغاله ویا.. از تنظیمات بندیکم عکس بگیره و این تاپتیک بفرسته. ک تو سیستمای زغال فیلم لگ نباشه ممنون ۳> لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 12 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2022 درود حجم فیلم رو میتوانید با برنامه هایی مثل HandBrake کم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iAm.Boss ارسال شده در 12 دی، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2022 در هم اکنون، AQ[A]MIR گفته است : درود حجم فیلم رو میتوانید با برنامه هایی مثل HandBrake کم کنید سلام. مثل اینکه منظورم رو نفهمیدید.. من. میگم که رولیزشن و fps بندیکم رو چطور تنظیم کنم که وقتی فیلم میگیرم فیلم لگ نباشه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmiR ارسال شده در 12 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، 2022 در 23 دقیقه قبل، iAm.Boss گفته است : سلام. مثل اینکه منظورم رو نفهمیدید.. من. میگم که رولیزشن و fps بندیکم رو چطور تنظیم کنم که وقتی فیلم میگیرم فیلم لگ نباشه ؟ برای اینکار نیز به روش زیر عمل کنید شاید تاثیر گذاشت در بندیکم از منوی سمت چپ Video رو انتخاب کنید از پایین Presets را بزنید و از کادر انتخاب شده گزینه Low-end PC را انتخاب کنید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Boy ارسال شده در 13 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2022 در 19 ساعت قبل، iAm.Boss گفته است : سلام. مثل اینکه منظورم رو نفهمیدید.. من. میگم که رولیزشن و fps بندیکم رو چطور تنظیم کنم که وقتی فیلم میگیرم فیلم لگ نباشه ؟ از ocam استفاده کن 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
$ERFAN ارسال شده در 13 دی، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2022 از ZD Soft Screen Recorder هم استفاده کن شاید خوب بود 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری