YONA 9 ارسال شده در 24 آبان 1401 سلام من با این اکانت @YONA نمیتونم تو انجمن پیام بدم درخواست برسی @[.AQa.ErFaN.] @HajReza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
RASA.TN 24 ارسال شده در 24 آبان 1401 در 49 دقیقه قبل، YONA گفته است : سلام من با این اکانت @YONA نمیتونم تو انجمن پیام بدم درخواست برسی @[.AQa.ErFaN.] @HajReza داش تو همین الانشم با همین اکانتت پست فرستادی.. 😐😑 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeeD_KilleR 25 ارسال شده در 24 آبان 1401 •_• به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[.AQa.ErFaN.] 520 ارسال شده در 24 آبان 1401 در ۱ ساعت قبل، YONA گفته است : سلام من با این اکانت @YONA نمیتونم تو انجمن پیام بدم درخواست برسی @[.AQa.ErFaN.] @HajReza درود. مستندات مربوطه را در تلگرام یا روبیکا ارسال فرمایید. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Doshvar 43 ارسال شده در 24 آبان 1401 خوب داری با همین اکانتت پیام میدی دیگه 😐 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
YONA 9 ارسال شده در 27 آبان 1401 میتونم پسن یزارم نمیتونم پیام بدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeeD_KilleR 25 ارسال شده در 27 آبان 1401 در 6 ساعت قبل، YONA گفته است : میتونم پسن یزارم نمیتونم پیام بدم میگه شما مجاز به ارسال 0 پیام در روز هستید؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Black.KniGhT 57 ارسال شده در 28 آبان 1401 در 17 ساعت قبل، YONA گفته است : میتونم پسن یزارم نمیتونم پیام بدم باید یکم پست بیشتر یزاری یکم فعال باشی اوک میشه برا منم اولش اینطوری بود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
YONA 9 ارسال شده در 6 آذر 1401 اها ty all به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GodGamerIran 68 ارسال شده در 8 آذر 1401 بنده هم همین مشکل دارم فعال هم هستم راه حل چیه؟ به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Doshvar 43 ارسال شده در 8 آذر 1401 در 3 ساعت قبل، GodGamerIran گفته است : بنده هم همین مشکل دارم فعال هم هستم راه حل چیه؟ اگه بخوای به مدیرکل پیام بدی نمیشه باید اول اون پیام بده برا سوپروایزر نمیدونم ولی اگه میخوای پیام برای پلیر بفرستی اونو نمد /: به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر