KuRoSh ارسال شده در 24 آبان، 1401 ارسال شده در 24 آبان، 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: No.One نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [Ali]Vayking نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : clane faze رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : senior helper مدارک شکایت: توضیحات: با توجه به این که خون تو زمینه یعنی قبلا فایت بوده ! و موقع kill از سرور خارج شده ! درخواست ان رنک دارم 1
KuRoSh ارسال شده در 24 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 24 آبان، 1401 در 1 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : خب. راحت دمج میشدم؟ ثابت کن. من درگیری پیشم نبوده که بخوام مدرکی بگیرم یا بزارم! اگه مدرک خاصی نداری الکی اسپم نکن بذار رسیدگی بشه
Shahofpersia ارسال شده در 25 آبان، 1401 ارسال شده در 25 آبان، 1401 طبق قوانینی که مدیر های سرور گذاشتن در بخش قوانین عمومی. اگه بتونید ثابت کنید درگیری بوده اون موقع حرفتون درسته من اصلا لگ بودم شمارو ندیدم چجور درگیری بوده که خودم خبر نداشتم؟ دنباله حاشیه نباشید با گوشیاومدم مجبورم با این اکانت جواب بدم. ?
KuRoSh ارسال شده در 26 آبان، 1401 سازنده ارسال شده در 26 آبان، 1401 در 5 ساعت قبل، HajReza گفته است : درود علی جان @IRagnar طبق قوانین شما برای اثبات اینکه درگیری بوده باید مدرک مهمتری اراعه بفرمایید تا حق کسی در این موضوعات ضایع نشه محبت بفرمایید ماکزیمم در ژول ۱۲ ساعت آینده اگر مدارک محکم تری در دست دارید اراعه کنید در غیر این صورت شکایت بسته میشود باتشکر❤️ مدرک دیگه ای ندارم . close کنید
Amir ارسال شده در 27 آبان، 1401 ارسال شده در 27 آبان، 1401 طبق فرمایش فالکون عزیز شکایت به دلیل کافی نبودن مدارک بسته شد 1
ارسالهای توصیه شده