CBR ارسال شده در 25 بهمن، 1401 ارسال شده در 25 بهمن، 1401 شاکی: @YONA خاطی: [Unit].Fascism مدارک: توضیحات: 1- به تو چه که یکی دیگه هلپو باز کرده تو وارن میدی 2- من سوال داشتم که هلپ دادم مگر مریضم کع هلپ بدم علکی؟! 3- استف های عزیز در گرفتن هلپر های خود دقت نمایید 4- مریضی وارن میدی وقتی هلپ جواب داده سوالمو گفتم 5- درخواست انرنک دائم هلپر خاطی رو دارم 6- فهمیدم هستی 7- @AQ[A]MIR @HajReza پست توسط این ادمین ها برسی شود و این که علی حق بستن پست رو نداری چن که ارمین پسر خالته عدالتو برقرار نمیکنی فقط و فقط امیر و رضا
Fascism ارسال شده در 25 بهمن، 1401 ارسال شده در 25 بهمن، 1401 در 10 دقیقه قبل، YONA گفته است : شاکی: @YONA خاطی: [Unit].Fascism مدارک: توضیحات: 1- به تو چه که یکی دیگه هلپو باز کرده تو وارن میدی 2- من سوال داشتم که هلپ دادم مگر مریضم کع هلپ بدم علکی؟! 3- استف های عزیز در گرفتن هلپر های خود دقت نمایید 4- مریضی وارن میدی وقتی هلپ جواب داده سوالمو گفتم 5- درخواست انرنک دائم هلپر خاطی رو دارم 6- فهمیدم هستی 7- @AQ[A]MIR @HajReza پست توسط این ادمین ها برسی شود و این که علی حق بستن پست رو نداری چن که ارمین پسر خالته عدالتو برقرار نمیکنی فقط و فقط امیر و رضا درود مدرک : همانطور که میبینید متن هلپشو. اینجوری هلپ نمیدن. خداحافظی چیه؟ 1
MelviN ارسال شده در 25 بهمن، 1401 ارسال شده در 25 بهمن، 1401 درود . نمیخوام دخالت کنم ولی شما هلپ دادید با موضوع خداحافظ ولی از بنده میپرسید که ctag پشت اسم میوفته ؟ بنظرم شما که درخواست هلپر دادید حداقل باید اینو بدونید !!! بدرود
Amir ارسال شده در 25 بهمن، 1401 ارسال شده در 25 بهمن، 1401 درود وقتی هلپ میدید باید سوال خود را کامل و صحیح در سی ام دی هلپ وارد کنید. با توجه به متن هلپ داده شده وارن هلپر صحیح بوده. بسته شد.
ارسالهای توصیه شده