Hosein 23 ارسال شده در 21 اسفند 1401 نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Hosein نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @_SiLeNT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[FB].EsQuiRe @AlcoHolics رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/abuse_silent_t1qd.mp4/ توضیحات: با سلام عرض ادب خدمت ادمین های عزیز ببینید رنک منیجر به بالا میتونه موتور همه رو سوار شه خب ولی دلیل نمیشه که یکی بیاد با موتور خودم سوار شه فرار کنه این کارش abuse حساب نمیشه دقیق چیه؟ @FesharBaz @Viper @HajReza ببینید خودم میدونستم /vcar این درگیری انرنک داره ولی یارو دمیج 0 موتور خودمو برداشته رفته و من /vcar کردم حطا از موتور استفاده نکردم باید وای میسادم که با موتورم بره کیف ببره؟ یارو رنک بالا داره میتونه موتور همه رو سوار شه ولی این دلیل نمیشه دمیجش 0 با موتور خودم بخواد فرار کنه حطا از /vcar که کردم استفاده هم نکردم تو فیلم معلومه ایشون منو اومده به دلیل /vcar این درگیری انرنک کرده و انرکنش کاملا بی دلیل بود و فقط بخواطر اینه که بعد درگیری Afk باگ زده و جیلش دادم اومده منو انرنک کرده درخواست رسیدگی درست و عادلانه رو دارم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
No.One 130 ارسال شده در 21 اسفند 1401 در 6 دقیقه قبل، Hosein گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: @Hosein نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: @_SiLeNT نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : @[FB].EsQuiRe @AlcoHolics رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/abuse_silent_t1qd.mp4/ توضیحات: با سلام عرض ادب خدمت ادمین های عزیز ببینید رنک منیجر به بالا میتونه موتور همه رو سوار شه خب ولی دلیل نمیشه که یکی بیاد با موتور خودم سوار شه فرار کنه این کارش abuse حساب نمیشه دقیق چیه؟ @FesharBaz @Viper @HajReza ببینید خودم میدونستم /vcar این درگیری انرنک داره ولی یارو دمیج 0 موتور خودمو برداشته رفته و من /vcar کردم حطا از موتور استفاده نکردم باید وای میسادم که با موتورم بره کیف ببره؟ یارو رنک بالا داره میتونه موتور همه رو سوار شه ولی این دلیل نمیشه دمیجش 0 با موتور خودم بخواد فرار کنه حطا از /vcar که کردم استفاده هم نکردم تو فیلم معلومه ایشون منو اومده به دلیل /vcar این درگیری انرنک کرده و انرکنش کاملا بی دلیل بود و فقط بخواطر اینه که بعد درگیری Afk باگ زده و جیلش دادم اومده منو انرنک کرده درخواست رسیدگی درست و عادلانه رو دارم اول اینکه من چون رنکم بالاست نمیتونم تشخیص بدم موتور vcar هست یا موتور سرور این یک . دوما از چند سال پیش این حرکت که رنک بالاتر میتونست سوار بشه مجاز بوده حتی بنده یه بار همین حرکت رو زدم مدیرکل 24 ساعت ان رنکم کرد . @Viper @FesharBaz خودش مدرک رو گذاشته نیاز نیست چیزی بذارم و اینکه ابیوز خودش تو پست انجمن هستش میتونید ببینید . @SniPeR اگه ابیوز دیگه هست شما هم بگید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 23 ارسال شده در 21 اسفند 1401 در هم اکنون، _SiLeNT گفته است : اول اینکه من چون رنکم بالاست نمیتونم تشخیص بدم موتور vcar هست یا موتور سرور این یک . دوما از چند سال پیش این حرکت که رنک بالاتر میتونست سوار بشه مجاز بوده حتی بنده یه بار همین حرکت رو زدم مدیرکل 24 ساعت ان رنکم کرد . @Viper @FesharBaz خودش مدرک رو گذاشته نیاز نیست چیزی بذارم و اینکه ابیوز خودش تو پست انجمن هستش میتونید ببینید . @SniPeR اگه ابیوز دیگه هست شما هم بگید شما ss گزاشتید از /vcar و کامل میدونید که فقط خواستم از موتور خودم پیاده شید abuse دیگه به من مربوط نیست شما منو بخواطر این فیلم انرنک کردید و شما دید من با موتور خودم اومدم و دیدی حطا از اون موتوره استفاده نکردم حطا نیومدید انجمن پست بزارید که دفاعیه قرار بدم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
No.One 130 ارسال شده در 21 اسفند 1401 vcar تو فایت مجاز نیست چه استفاده کنی یا ن به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 23 ارسال شده در 21 اسفند 1401 @Alireza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 23 ارسال شده در 21 اسفند 1401 شکایت به دستور صاحب اکانت پس گرفته میشه به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
FesharBaz 232 ارسال شده در 21 اسفند 1401 closed. به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر