S[H]OON 24 ارسال شده در 26 اسفند 1401 کاربری کسی که شکایت دارد: .Black_Boy. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Pro_Killer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : God مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: PlayeR مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/fight_in_zon_haji_firoz_n52s.mp4/ توضیحات: تو زون حاجي فيروز به من دميج ميده و ميخواد فايت بده ولي من اصلا تير نميزدم جالب اينجاست كه أين شخص استف هست و بايد رنك داون يا أن رنك شود بدرود !!!! به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeeD_KilleR 29 ارسال شده در 26 اسفند 1401 تو چتتون زده وانتد لول شما به ۷ افزایش یافت این یعنی شما هم به من تیر زدی به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeeD_KilleR 29 ارسال شده در 26 اسفند 1401 در ضمن شما اصلا دمیج نمیشدین این به معنای چیته یا اف پی اس لیمیت به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
DeeD_KilleR 29 ارسال شده در 26 اسفند 1401 بدرود به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
GodGamerIran 91 ارسال شده در 26 اسفند 1401 درود تا رسیدگی رنک بالاتر صبور باشید شما تعیین نمیکنی که ما چه مجازاتی در نظر بگیریم بار بعدی اخطار داده می شود @AQ[A]MIR @[FB].EsQuiRe به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
[FB].EsQuiRe 185 ارسال شده در 26 اسفند 1401 در 6 ساعت قبل، .Black_Boy. گفته است : کاربری کسی که شکایت دارد: .Black_Boy. نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: Pro_Killer نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : God مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 2500 رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: PlayeR مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/fight_in_zon_haji_firoz_n52s.mp4/ توضیحات: تو زون حاجي فيروز به من دميج ميده و ميخواد فايت بده ولي من اصلا تير نميزدم جالب اينجاست كه أين شخص استف هست و بايد رنك داون يا أن رنك شود بدرود !!!! سلام درود از اینکه ایشون داشت با شما تو منطقه حاجی فیروز فایت میداد شکی نیست هرچند ایشون میگه اول شما تیر زدین اصلا کاری به این موضوع نداریم ایشون نباید به شما تیر بزنه حالا ایشونم نه همه ی پلیرها میتونن Ss بگیرین یا ریکورد بگیرید طرف مقابلی که بهشون تیز زده جیل شه. ولیکن که ایشون بار اولشون هست که ازشون خطا دیده میشود یک اخطار کاملا جدی میگیرد و در رنک آپ در مقابل هلپر های دیگر عقب میماند و در صورت مشاهده رنک داون تایمی میشود. و هلپر خاطی به مدت ۲۰ دقیقه به جیل میرود بدرود. ! Closed 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر