Fascism 87 ارسال شده در 5 فروردین 1402 شاکی : Fascism خاطی : Griffin مدارک: توضیحات : درود اومدم سرور دیدم ب دلیل rasatn وک بن شدم بنطرم اشتباهی بن دادید درخواست انبن @[FB].Griffin @Alireza به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Reza 148 ارسال شده در 5 فروردین 1402 در ۱ ساعت قبل، Fascism گفته است : شاکی : Fascism خاطی : Griffin مدارک: توضیحات : درود اومدم سرور دیدم ب دلیل rasatn وک بن شدم بنطرم اشتباهی بن دادید درخواست انبن @[FB].Griffin @Alireza درود عزیزجان بن این اکانت شما کاملا صحیح بوده جهت اطلاع از این مورد در تلگرام با بنده در ارتباط باشید تا کاملا براتون شفاف سازی رو انجام بدم 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 23 ارسال شده در 5 فروردین 1402 در 7 ساعت قبل، [FB].Griffin گفته است : درود عزیزجان بن این اکانت شما کاملا صحیح بوده جهت اطلاع از این مورد در تلگرام با بنده در ارتباط باشید تا کاملا براتون شفاف سازی رو اک در 7 ساعت قبل، [FB].Griffin گفته است : درود عزیزجان بن این اکانت شما کاملا صحیح بوده جهت اطلاع از این مورد در تلگرام با بنده در ارتباط باشید تا کاملا براتون شفاف سازی رو انجام بدم اکانتش فقط ۱۰۰۰تا بگیر زون و ۱کمپ خفن داره واسه کلن و لیدر کلن هم است ارزش نداره بخواطر گند کاری های راسا این وک شه جاش برید خودشو وک کنید به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 23 ارسال شده در 6 فروردین 1402 فکر کنم بار اولتون نیست کسیو بخواطر کاری که نکرده vac کردید 1 1 به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Hosein 23 ارسال شده در 6 فروردین 1402 در 2 ساعت قبل، AQ[A]MIR گفته است : دلیل وک بن شدن اکانت Mmd_Arabic فیلم زیر بوده که اکانتو دادی دست رسا اونم اومده با چیت نظم سرورو بهم زده و تو کانالش منتشر کرده. https://uupload.ir/view/cheats_itpm.mp4/ اوکیه به حرفای من این به هیچ جایی نمیرسه ولی انصافا انتی چیتی ندیدم که یارو مینیگان بده کیک نشه که دیدم دمتون گرم به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر