رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در
  • نام کاربری کسی که شکایت دارد: .32amirkhan23
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:  cpt.price
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :head helper
  • مدارک شکایت: spacer.png
  • توضیحات: تو اول برو ادمینی یاد بگیر بعدن بیا اینجا حرف بزن اخه یعنی چی مولتی هک مولتی  به کسی میگن که هم زمان تویه بازی چند اکانت داشته باشه نه بایه اکانت جدید بیاد اونم فقط یدونه اقایه با تجربه که خیلی هم ادات میشه من چیترم قبول ولی وقتی چیت نمیزنم دیگه چرا بان بی دلیل میدی اخه یه سی ام دی بان داری فکر کردی خیلی شاخی بعدشم کار فیکس چیه در خواست مکانیک دادم که کنارم بود تعمیر کرد من از شما مدرک میخوام اگه تو عکس دقت کنید مدرک تعمیر هست.
arenagame_samp
ارسال شده در

درود

اول از همه سعی کن به دیگران احترام بذاری چون این نشونه شخصیت انسان هاست.

شما هر روز با اکانت های مولتی میاین و داخل سرور چیت میزنید،و زمانی هم که توسط ادمین ها بن میشید دوباره یه اکانت میسازید و شروع به استفاده از چیت میکنید.

این کارهای شما نشون میده که قصد شما بازی کردن نیست خرابکاری هست!

در حدود 2 هفته شما بالغ بر 10 بار توسط ادمین های سرور بن شدید و این موضوع کاملا روشنه...

مدارک چیت:

1- بنده روی شما Spec بودم و CheckGun کردم دیدم بعد از 2 ثانیه 1000تیر به اسلحه شما اضافه شد. 

Ammo Hack

2- شما با استفاده از چیت Master Car سوار Hunter شدید و به پلیرا دمیج دادید، بنده وارد سرور شدم و با همچین صحنه ای رو به رو شدم و تمامی پلیرا از شما شاکی بودند و نظم سرور رو به هم ریخته بودید!

Master Car

3- داخل فیلم مشخصه که شما با ماشین پرواز کردید و تا میخواستم بنتون کنم از سرور کیک شدید.

Parvaz Ba Mashin

4- چیت Invis شما در داخل ایونت!

Invis

5- این فیلم هم دقیقا مربوط میشه به حدود یک ساعت قبل که شما از چیت JetPack Hack استفاده کردید.بنده روتون Spec بودم (شما JetPack رو نه از Admin ها و نه از گدا گرفتید.)

JetPackHack

تمامی مدارک بالا موضوع رو روشن میکنه!

اگر ادعا میکنید که چیت نزدید اعلام آمادگی کنید تا Pc شما چک شود و صحت مدارک تایید شود!

• Like 5
  • Haha 1
  • in love 1
ارسال شده در

من هم شاهد هستم این پلیر TP هک کرد جلوی من و مانع دزدی من شد .

همینطور من شاهد این که این پلیر سوار بر Hunter پلیر های دیگر رو اذیت میکرد بودم .

( این پلیر ها در این سرور جا ندارند . )

• Thanks 1
ارسال شده در

لطفا این پلیر رو ip بن کنید 

اگر این کارو نکنید باز هم چیت میزنه و نظم و بهم میریزه 

به هر حال تعداد بن شدن های این آقا خودش گویای این ماجراس

لطفا رسیدگی جدی بشه ممنون

ارسال شده در
در 9 ساعت قبل، MrKasraGameR گفته است :

موضوع رسیدگی و پلیر پی سی چک و ان بن شد 

پی سی چک مربوط به مشخص شدن چیت زدن این پلیر نبوده بلکه برای این بوده که این پلیر چیت هاشو پاک کنه و دیگر از چیت استفاده نکنه و این کار رو هم کرد. به همین دلیل هم بنده فقط اکانت اصلی ایشون رو انبن کردم و ایشون هم تا الان به حرفش عمل کرده.

• Thanks 2
ارسال شده در

موضوع بن شما از سوی هلپر صحیح بوده است.

موضوع رسیدگی و بسته شد.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...