رفتن به مطلب

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

با سلام !

من دیشب سرور بودم داشتم بازی میکردم MiniGun خریدم و بعدش یهو هلپر CpT.PriCe منو 2 روز و خرده ایی بن داد بدلیل Cheats

درخواست انبن دارم.

نام : [Amo]DoctoR

نام شاکی : درست نمیدونم ولی : CpT.PriCe

توضیحات : بالا دادم.

عکس : ندارم.

درخواست : انبن لطفا +انرنک کردن هلپر زیرا خیلی ابیوز کرده.

arenagame_samp
ارسال شده در

با سلام

بنده به سرور وارد شدم و خرید MiniGun شما رو دیدم.چند تا از پلیر ها در Pm بهم استفاده از چیت شمارو بیان کردن.

من CheckGun کردمتون و دیدم حدود 10000تیر MiniGun دارید.

Link video

در اونجا من بنتون نکردم که کاملا مشخص بشه که شما از چیت استفاده کردید.

• شما با استفاده از چیت ، هم به چند کلن دیگر تاپ منفی دادید و هم برای کلن خودتون با استفاده از چیت اقدام به جمع آوری تاپ کلن کردید و در نظم سرور اختلال ایجاد کردید.

وقتی شما کیل شدید و به GunShop رفتید و Gun خرید کردید، مقدار تیر هر Gun رو چک کردم، چند ثانیه  که CheckGun شدید دیدم که 10000 تیر از هر گان مختلف که خریده بودید دارید.

Link Video -2

''قبل اینکه بن بشید هم چند نفر بهتون تذکر دادند ولی شما گفتید که بن شدن واسم مهم نیست''

•  لطفا در سرور از چیت استفاده نکنید و رقابتی عادلانه داشته باشید. 
ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است :

با سلام

بنده به سرور وارد شدم و خرید MiniGun شما رو دیدم.چند تا از پلیر ها در Pm بهم استفاده از چیت شمارو بیان کردن.

من CheckGun کردمتون و دیدم حدود 10000تیر MiniGun دارید.

Link video

در اونجا من بنتون نکردم که کاملا مشخص بشه که شما از چیت استفاده کردید.

• شما با استفاده از چیت ، هم به چند کلن دیگر تاپ منفی دادید و هم برای کلن خودتون با استفاده از چیت اقدام به جمع آوری تاپ کلن کردید و در نظم سرور اختلال ایجاد کردید.

وقتی شما کیل شدید و به GunShop رفتید و Gun خرید کردید، مقدار تیر هر Gun رو چک کردم، چند ثانیه  که CheckGun شدید دیدم که 10000 تیر از هر گان مختلف که خریده بودید دارید.

Link Video -2

''قبل اینکه بن بشید هم چند نفر بهتون تذکر دادند ولی شما گفتید که بن شدن واسم مهم نیست''

•  لطفا در سرور از چیت استفاده نکنید و رقابتی عادلانه داشته باشید. 

سلام.

دوست عزیز من اکانتم دست خودم نبوده :|

من چه میدونم فقط بم گفت الکی بنم دادن من چه میدونستم واسه چی منم اومدم سایت :|

الانم درخواست انبن دارم.

ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، [Amo]DoctoR گفته است :

سلام.

دوست عزیز من اکانتم دست خودم نبوده :|

من چه میدونم فقط بم گفت الکی بنم دادن من چه میدونستم واسه چی منم اومدم سایت :|

الانم درخواست انبن دارم.

• در چت سرور نوشته شده که در صورت استفاده از چیت بدون اطلاع قبلی بن خواهید شد.(حالا خودتون یا دوستتون باید به این مورد توجه کنند)
  • زمانیکه اطمینان خاطر لازم رو نداری بی دلیل به کسی تهمت نزن!
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...