__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 با سلام ! من دیشب سرور بودم داشتم بازی میکردم MiniGun خریدم و بعدش یهو هلپر CpT.PriCe منو 2 روز و خرده ایی بن داد بدلیل Cheats درخواست انبن دارم. نام : [Amo]DoctoR نام شاکی : درست نمیدونم ولی : CpT.PriCe توضیحات : بالا دادم. عکس : ندارم. درخواست : انبن لطفا +انرنک کردن هلپر زیرا خیلی ابیوز کرده.
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 با سلام بنده به سرور وارد شدم و خرید MiniGun شما رو دیدم.چند تا از پلیر ها در Pm بهم استفاده از چیت شمارو بیان کردن. من CheckGun کردمتون و دیدم حدود 10000تیر MiniGun دارید. Link video در اونجا من بنتون نکردم که کاملا مشخص بشه که شما از چیت استفاده کردید. شما با استفاده از چیت ، هم به چند کلن دیگر تاپ منفی دادید و هم برای کلن خودتون با استفاده از چیت اقدام به جمع آوری تاپ کلن کردید و در نظم سرور اختلال ایجاد کردید. وقتی شما کیل شدید و به GunShop رفتید و Gun خرید کردید، مقدار تیر هر Gun رو چک کردم، چند ثانیه که CheckGun شدید دیدم که 10000 تیر از هر گان مختلف که خریده بودید دارید. Link Video -2 ''قبل اینکه بن بشید هم چند نفر بهتون تذکر دادند ولی شما گفتید که بن شدن واسم مهم نیست'' لطفا در سرور از چیت استفاده نکنید و رقابتی عادلانه داشته باشید.
__DaRe....MiRiZe__ ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در 2 ساعت قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است : با سلام بنده به سرور وارد شدم و خرید MiniGun شما رو دیدم.چند تا از پلیر ها در Pm بهم استفاده از چیت شمارو بیان کردن. من CheckGun کردمتون و دیدم حدود 10000تیر MiniGun دارید. Link video در اونجا من بنتون نکردم که کاملا مشخص بشه که شما از چیت استفاده کردید. شما با استفاده از چیت ، هم به چند کلن دیگر تاپ منفی دادید و هم برای کلن خودتون با استفاده از چیت اقدام به جمع آوری تاپ کلن کردید و در نظم سرور اختلال ایجاد کردید. وقتی شما کیل شدید و به GunShop رفتید و Gun خرید کردید، مقدار تیر هر Gun رو چک کردم، چند ثانیه که CheckGun شدید دیدم که 10000 تیر از هر گان مختلف که خریده بودید دارید. Link Video -2 ''قبل اینکه بن بشید هم چند نفر بهتون تذکر دادند ولی شما گفتید که بن شدن واسم مهم نیست'' لطفا در سرور از چیت استفاده نکنید و رقابتی عادلانه داشته باشید. سلام. دوست عزیز من اکانتم دست خودم نبوده :| من چه میدونم فقط بم گفت الکی بنم دادن من چه میدونستم واسه چی منم اومدم سایت :| الانم درخواست انبن دارم.
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در 2 ساعت قبل، [Amo]DoctoR گفته است : سلام. دوست عزیز من اکانتم دست خودم نبوده :| من چه میدونم فقط بم گفت الکی بنم دادن من چه میدونستم واسه چی منم اومدم سایت :| الانم درخواست انبن دارم. در چت سرور نوشته شده که در صورت استفاده از چیت بدون اطلاع قبلی بن خواهید شد.(حالا خودتون یا دوستتون باید به این مورد توجه کنند) زمانیکه اطمینان خاطر لازم رو نداری بی دلیل به کسی تهمت نزن!
MrHeSaM ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 باسلام.تصمیم ادمین ما کاملا صحیح بوده.
ارسالهای توصیه شده