Only ارسال شده در 26 تیر، 1398 ارسال شده در 26 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [TF]Mr.VoiCe نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:DrError نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :اعضای کلن TF رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) :supervisor مدارک شکایت: توضیحات: با سلام بنده رنک vip دارم و تو سرور با cmd عه /jetpack جت پک خریدم(در صورت شک داشتن میتونید چک کنید) بعد که رفتم همونجوری zone ایشون به دلیل cheats[jetpack] منو وارن داد 0_0 واقعا میخوام بدونم شما چرا اول چک نمیکنی که طرف رنک داره یا نه و اگر رنک داره جت پک رو خریده یا نه بعد وارنش بدی
DrError مهمان ارسال شده در 26 تیر، 1398 ارسال شده در 26 تیر، 1398 درود در حال برسی هستیم. تایم دقیق خرید Jetpack رو قرار دهید. بنده در سرور به شما گفتم که لاگ سرور برسی میشود و اگر جت پک خریده بودید وارن شما پاک میشود.
Only ارسال شده در 28 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 28 تیر، 1398 در در ۱۳۹۸/۴/۲۷ در 02:15، DrError گفته است : درود در حال برسی هستیم. تایم دقیق خرید Jetpack رو قرار دهید. بنده در سرور به شما گفتم که لاگ سرور برسی میشود و اگر جت پک خریده بودید وارن شما پاک میشود. حدود 5 الی 10 دقیقه قبل از وارن دادن شما
ارسالهای توصیه شده