pEymanVoso ارسال شده در 26 تیر، 1398 ارسال شده در 26 تیر، 1398 سلام خدمت ادمین محترم [TF]_PoraX[ در موقعی کهمی کنم در بازی ESC میزنه و در حال مردن هم AFK میزنه
.ArnoLD. ارسال شده در 26 تیر، 1398 ارسال شده در 26 تیر، 1398 در هم اکنون، LederArEnA گفته است : سلام خدمت ادمین محترم [TF]_PoraX[ در موقعی کهمی کنم در بازی ESC میزنه و در حال مردن هم AFK میزنه Lotf Konid Ba Madrak Bian
.ArnoLD. ارسال شده در 26 تیر، 1398 ارسال شده در 26 تیر، 1398 در هم اکنون، _PoraX گفته است : Lotf Kon Ba Madrak Bian Alki Ham Az Khodeton Harf Dar Nayarid GooD Luck 1
WexyPow ارسال شده در 26 تیر، 1398 ارسال شده در 26 تیر، 1398 در 2 ساعت قبل، LederArEnA گفته است : سلام خدمت ادمین محترم [TF]_PoraX[ در موقعی کهمی کنم در بازی ESC میزنه و در حال مردن هم AFK میزنه درود لطفا با دلیل و مدرک درباره ی یک مسئله صحبت کنید. موفق باشید.
DrError مهمان ارسال شده در 26 تیر، 1398 ارسال شده در 26 تیر، 1398 ?درود. شکایت شما قابل پیگیری نمیباشد! ? دلیل: عدم رعایت قوانین ایجاد شکایت ( استفاده نکردن از فرم شکایت ). ◾⬛ ?️ شکایت خود را طبق فرم زیر ارسال کنید، تا رسیدگی شود. ⚫ با تشکر تیم مدیریت بزرگترین سرور سمپ دزد و پلیس ایران آرناگیم.
ارسالهای توصیه شده