MrRefleX ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Amir_Ryder. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [RAP]Takpar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .Baby. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SENIOR HELPER مدارک شکایت: توضیحات: درود.ایشون منو میوت میکنه اما پلیری که به من فوش میده رو میوت نمیکنه.ایشون کیک میدخ به دلیلی که میبینید |: .بعدش منو بن میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.فحاشی در هرجا میوت داره و بن نداره.درخواست Unrank این هلپر..(قانون برای همه یکسان است)
MrTakPar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در 1 دقیقه قبل، .Amir_Ryder. گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: .Amir_Ryder. نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [RAP]Takpar نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : .Baby. رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SENIOR HELPER مدارک شکایت: توضیحات: درود.ایشون منو میوت میکنه اما پلیری که به من فوش میده رو میوت نمیکنه.ایشون کیک میدخ به دلیلی که میبینید |: .بعدش منو بن میده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.فحاشی در هرجا میوت داره و بن نداره.درخواست Unrank این هلپر..(قانون برای همه یکسان است) سلام مدارک شما درحال ارسال است 11
MrTakPar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 علت هلپر چت اشتباه تایپی بود Leader چت بود شما به علت فحاشی ناموسی بعد از میوت در لیدر چت بن شده اید 11
MrTakPar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 علت میوت نکردن پلیر No Name این بود که این پلیر تو عکس شما فارسی چت میکرد و برای من در Rakroid چت هاش نمیومد من از شما اسکرین شات خواستم که شما بجای عکس دادن به فحاشی کردن ادامه دادید 9
MrRefleX ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۴ در 16:23، [RAP]TakPar گفته است : علت میوت نکردن پلیر No Name این بود که این پلیر تو عکس شما فارسی چت میکرد و برای من در Rakroid چت هاش نمیومد من از شما اسکرین شات خواستم که شما بجای عکس دادن به فحاشی کردن ادامه دادید شما نگقتید اسکرین شات بدم! مدرک بدین!
MrRefleX ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۴ در 16:21، [RAP]TakPar گفته است : علت هلپر چت اشتباه تایپی بود Leader چت بود شما به علت فحاشی ناموسی بعد از میوت در لیدر چت بن شده اید در قوانین بن برای فحش مجاز نیسا (:
MrRefleX ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 شما انگار قوانین رو نخوندی و free هلپر شدی (:
MrTakPar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در این عکس هم چت های پلیر NoName معلومه که برای من نمیاد و باز هم فحاشی شما
MrTakPar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در 12 دقیقه قبل، .Amir_Ryder. گفته است : شما نگقتید اسکرین شات بدم! مدرک بدین! تو عکس ارسالی خوده شما معلومه که ازتون اسکرین خواستم نیازی نیست من عکس بدم
MrTakPar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 اینم میوت پلیر NoName که تو عکس های ارسالی شما فحاشی کرد و بنده میوتش کردم
MrRefleX ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 سازنده ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 در در ۱۳۹۸/۲/۴ در 16:44، [RAP]TakPar گفته است : اینم میوت پلیر NoName که تو عکس های ارسالی شما فحاشی کرد و بنده میوتش کردم unmutesh کردی که (:
MrTakPar ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 1398 10مین بار اول میوت شد به علت تایم اشتباه ان میوت شد و به تایم اصلی میوت برگشت
MrHeSaM ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 1398 باسلام. تصمیم ادمین ما صحیح بوده فحاشی در لیدر چت 500 دقیقه محرومیت از سرور را به همراه دارد!
ارسالهای توصیه شده