vayking ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: Drerror نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Tony Cpt.PriCe رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/orfl_sa-mp-652.png توضیحات: با سلام من داشتم با اعضای کلن تی افو میزدم اول Drerror زدم چون زود تر ااتک داد داشتم با اونا درگیر میشدم جیل داد میگه همکاری اونم 5 دقیقه کدوم قانون گففته 5 دقیقه؟
DrError مهمان ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 درود. شما حدود 5 دقیقه در زون در کنار اعضای کلن TF بودید و هیچ اتکی به سوی کلن TF وارد نکردید.
DrError مهمان ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 خیر نبودید. اعضای کلن بنده شاهد همکاری شما با کلن دیگر بودند
Nadder_Shah ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 بله دقیقا منم شاهد این بودم که به کلن تی اف هیچ دمیجی وارد نمیکردند
Stormy ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 من خودم بار ها شاهد همکاری این پلیر با کلن تسک فرس بودم و اونها با هم به من حمله کردن یعنی شکایت اعتراض و شهادت این همه پلیر برای اثبات این قضیه کافی نیست؟
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 در هم اکنون، mzm.1350 گفته است : من خودم بار ها شاهد همکاری این پلیر با کلن تسک فرس بودم و اونها با هم به من حمله کردن یعنی شکایت اعتراض و شهادت این همه پلیر برای اثبات این قضیه کافی نیست؟ شهادت و حرفهای پلیر ها رو راحت میشه خرید و البته نوع تفکرشون رو . . . اگر مدرک دارید قرار بدید در غیر این صورت اسپم کردن حرف های کلیشه ای واقعیت رو تغییر نمیده . . . 1
WexyPow ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 در 4 ساعت قبل، DrError گفته است : خیر نبودید. اعضای کلن بنده شاهد همکاری شما با کلن دیگر بودند بعله , بنده هم شاهد این ماجرا بوده و به دلیل fight in zone شدید تایم گرفتن ss نبود.
Stormy ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 در 4 ساعت قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است : شهادت و حرفهای پلیر ها رو راحت میشه خرید و البته نوع تفکرشون رو . . . اگر مدرک دارید قرار بدید در غیر این صورت اسپم کردن حرف های کلیشه ای واقعیت رو تغییر نمیده . . . آقای پرایس یکی دو نفر رو میشه خرید اما نه دیگه این همه آدم رو
DrError مهمان ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 در 4 ساعت قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است : شهادت و حرفهای پلیر ها رو راحت میشه خرید و البته نوع تفکرشون رو . . . اگر مدرک دارید قرار بدید در غیر این صورت اسپم کردن حرف های کلیشه ای واقعیت رو تغییر نمیده . . . اگر این شخص با شما همکاری نمیکرد، دلیلی بر ارسال کردن نظر شما نبود. بنده هیچ وقت عجولانه تصمیم گیری نمیکنم و همین طرفداری شما از این پلیر خود دلیلی بر همکاری ۲ کلن محصوب میشود.
[.Cpt.Price.] ارسال شده در 28 تیر، 1398 ارسال شده در 28 تیر، 1398 در 35 دقیقه قبل، DrError گفته است : اگر این شخص با شما همکاری نمیکرد، دلیلی بر ارسال کردن نظر شما نبود. بنده هیچ وقت عجولانه تصمیم گیری نمیکنم و همین طرفداری شما از این پلیر خود دلیلی بر همکاری ۲ کلن محصوب میشود. بله امروز کاملا معلوم بود من طرف کسی رو نگرفتم و به پست فرد دیگر جواب دادم اینا چه ربطی به زون و ... داره؟ شما مدرکتو بفرس 1
DrError مهمان ارسال شده در 29 تیر، 1398 ارسال شده در 29 تیر، 1398 در 5 ساعت قبل، [.Cpt.PriCe.] گفته است : بله امروز کاملا معلوم بود من طرف کسی رو نگرفتم و به پست فرد دیگر جواب دادم اینا چه ربطی به زون و ... داره؟ شما مدرکتو بفرس در موضوعی که به شما مربوط نمیشود دخالت نکنید.
MrHeSaM ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 باسلام. ما به کارمندان خود اعتماد کامل داریم و برای مسائل اینچنینی بازخواستی از آنها نمیکنیم. شکایت شما رد شد.
ارسالهای توصیه شده