Homelander ارسال شده در 22 مرداد، 1402 ارسال شده در 22 مرداد، 1402 ام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].Deprimat نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @MrHeSaM نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Fb .Cash مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 7k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Modir Kol مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/abuse_mrhesam-1_f2hi.m4v/ حرفی نیست ? یعنی حرفی نمیشه زد ? @Alireza با تشکر
FesharBaz ارسال شده در 22 مرداد، 1402 ارسال شده در 22 مرداد، 1402 از مدیرکل سرور شکایت میکنی؟ تلپورت کرد دید پلیر هست هیچ دمیج و مزاحمت به تو ایجاد نکرد. و بعدش تلپورت کرد رفت. و تو بازم داری دمیج میدی و باز میای شکایت میکنی؟! *شکایت های بیمورد و بی دلیل بسته میشود و به کاربر اخطار داده میشود.* @MrHeSaM @HaDi @Ryd3R @Alireza
Homelander ارسال شده در 23 مرداد، 1402 سازنده ارسال شده در 23 مرداد، 1402 در 11 ساعت قبل، FesharBaz گفته است : از مدیرکل سرور شکایت میکنی؟ تلپورت کرد دید پلیر هست هیچ دمیج و مزاحمت به تو ایجاد نکرد. و بعدش تلپورت کرد رفت. و تو بازم داری دمیج میدی و باز میای شکایت میکنی؟! *شکایت های بیمورد و بی دلیل بسته میشود و به کاربر اخطار داده میشود.* @MrHeSaM @HaDi @Ryd3R @Alireza من Zone بگیر کردم تی پی کرد ، من کاری ندارم کجا میخاسته و به چه دلیل تی پی کنه ، مهم هم نیست برام شما هم دستکش بپوش اذیت میشی پسره گل و درضمن یادم نمیاد شما رو تگ کرده باشم ، و باید اخطار بگیری واسه دخالت بی دلیل ، رسیدگی شه @Alireza درضمن اینم بگم واسه من ربطی نداره کی ابیوز کرده انگار یه رنک تو یه سرور مجازی چقد میتونه گنده و قائل اهمیت باشه؟ 6
MrHeSaM ارسال شده در 23 مرداد، 1402 ارسال شده در 23 مرداد، 1402 در 17 ساعت قبل، [FB].Deprimat گفته است : ام کاربری کسی که شکایت دارد: @[FB].Deprimat نام کاربری کسی/کسانی که از آنها شکایت دارد: @MrHeSaM نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :Fb .Cash مقدار امتیاز کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید: 7k رنک کسی/کسانی که از آنها شکایت دارید(در صورت وجود: Modir Kol مدارک شکایت: https://uupload.ir/view/abuse_mrhesam-1_f2hi.m4v/ حرفی نیست ? یعنی حرفی نمیشه زد ? @Alireza با تشکر باسلام. پاسخ منطقی: بعد از Teleport بدون اینکه Damage به کسی داده بشه منطقه رو ترک کردم. پاسخ مدیرکل: اگر بعد Teleport با GodMode هم میکشتمت حتما صلاح دید من این بوده! شما حق هیچ اعتراضی به تصمیم مدیرکل رو ندارید! موفق باشید ? 1 1
ارسالهای توصیه شده