[Ali]VayKinG ارسال شده در 29 تیر، 1398 ارسال شده در 29 تیر، 1398 آول از همه خواهش دارم کسی توی این شکایت دخالت نکنه بجز شاهدام نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: DrError نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Cpt.PriCe _Mafia رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor مدارک شکایت: توضیحات: با سلام من نمیدونم این با ما کلا مشکل داره حتی این ادمین تو این مدتی که من ارنا هستم فقط میخواد به یه بهونه ای مارو از سرور بندازه بیرون... خب الان ما داریم صداش میکنیم جواب نمیده یهو جواب میده میگم کارت داره توهین میکنه بعد میوت میده کسی از این ادمین راضی نیست بجز اعضای کلن خودش {که DrError بهشون ارمور گان میده} لطفا به صورت جدی چک و سیدگی بشه من چه اختلالی کردم؟ 5
DrError مهمان ارسال شده در 29 تیر، 1398 ارسال شده در 29 تیر، 1398 درود. شما به دلیل دخالت در کار ادمین میوت شدید. شما اگر با بنده کاری دارید باید /Helpme دهید تا رسیدگی کنیم. زمانی که بنده کار دارم و نمیتونم پاسخ شما رو دهم باید صبر کنید. مدارک اختلال در کار تیم استف: شما به علت اختلال در نظم سرور ( با ایجاد جو سازی میوت شدید ).
[Ali]VayKinG ارسال شده در 29 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 29 تیر، 1398 میگم چرا جواب نمیدی ادمین جز تو انلاین نیست مگه هلپری هلپ بدم بعدش اصن حرف من میوت نداشت 4
DrError مهمان ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 سوال شما پاسخ داده شده است. شما به دلیل جو سازی میوت شده اید. هنگامی که درخواستی دارید صبر کنید تا رسیدگی کنیم نه با ایجاد جو سازی بخواهید نظم سرور رابهم بریزید و ادمین های سرور را بد جلوه بدید.
ارسالهای توصیه شده