vayking ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: DrError نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/g493_microsoft_edge_7_21_2019_10_10_58_am.png توضیحات: @MohammadReza و @Stoic نمیدونم این ادمین تو شکایت ها کم میاره دنباله یه بهونس بن بده اقا هیچکس از از این ادمین راضی نیست خدایی این مارو الکی الکی فراری میده یا علی
DrError مهمان ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 درود. مدارک فحاشی شما در انجمن به قسمت اخطار برای حسام و محمد رضا ارسال شده است. سعی کنید با ادب باشید.
vayking ارسال شده در 30 تیر، 1398 سازنده ارسال شده در 30 تیر، 1398 شما پیام رو شروع کردید من فحش دادم این چطوریه؟؟ میشه بگید؟
DrError مهمان ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 بنده فحاشی نکردم و فقط یاداوری کردم که چه مشکلی قبلا واستون پیش اومد و این کارشما مثل کارهای قبلیتون میمونه.
WexyPow ارسال شده در 30 تیر، 1398 ارسال شده در 30 تیر، 1398 در ۱ ساعت قبل، vayking گفته است : نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Ali]VayKinG نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: DrError نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) :... رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : Supervisor مدارک شکایت: http://uupload.ir/files/g493_microsoft_edge_7_21_2019_10_10_58_am.png توضیحات: @MohammadReza و @Stoic نمیدونم این ادمین تو شکایت ها کم میاره دنباله یه بهونس بن بده اقا هیچکس از از این ادمین راضی نیست خدایی این مارو الکی الکی فراری میده یا علی درود دوست عزیز بنده به صورت کاملا منطقی میتونم بگم که شخص DrError یه شخص کاملا بی طرف هستش ! چرا ؟! : 1: بنده به عنوان یک منیجیر وظیفه دارم داخل تیم اسپیک آرنا گیم داخل چنل کنار این شخص نشسته و به درخواست های پلیر های داخل سرور رسیدگی کنم و در عین حال این شخص به عنوان یک همکار برای بنده به حساب میاد و هر همکاری ای دوستی ای به وجود میاره , اما با این حال این شخص انقدر مسئولیت پذیر و درکارش جدی هستش که حتی برای بنده هم سر رفاقت پارتی بازی نکرد و به دلیل ابیوز کردن بنده رو 8 ساعت آنرنک کرد ! 2: این ادمین صرفا داخل کارش جدیه و کار رو از رفاقت جدا میدونه و ممکنه ما از این مسئله ناراحت بشیم , اما به نظر من به صلاح سرور هستش خلاصه ی مطلب : درسته که مدیریت جدی این شخص شاید بعضی مواقع باعث ناراحتی ما بشه , اما باید منطقی به این قضیه فکر کنیم که اگر این شخص حتی رفاقتی ام با پلیر ها نداشته باشه , دشمنی ای هم نداره ! در کل , یک سری قوانینی هست که هم شما باید رعایت بکنید و هم تیم استف , اگر هر پلیر به نفع خودش رای جمع کنه و سعی بر به وجود آوردن اختلال در سرور کنه که دیگه سروری باقی نمیمونه که اون پلیر بخواد برای خودش داخل اون سرور رای جمع کنه ! درسته ؟ به هر حال , امیدوارم که این تفرقه افکنی ها و دشمنی ها تموم بشه و فضای صمیمی و دوستانه ای رو کنار همدیگه داشته باشیم پ.ن : بعله , پست به بنده مربوط نمیشه دوست عزیز اما من نه برای دفاع از طرفی اومدم و نه قصد جوسازی ای دارم صرفا بخاطر صلاح سرور زیر این مطلب پست گذاشتم موفق و سربلند باشید.?❤️ 1
ارسالهای توصیه شده