Police_110_Nikan ارسال شده در 17 شهریور، 1402 ارسال شده در 17 شهریور، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: NikolaS نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:MRBlooDy مدارک شکایت: توضیحات: سلام خسته نباشید ، امروز ( MRBlooDy ) منو به علت فول چیت بن کرد ممنون میشم مدرک اینجا بزارن سپاس فراوان ! 1
HaDi ارسال شده در 17 شهریور، 1402 ارسال شده در 17 شهریور، 1402 با درود جهت شکایت از ادمین حتما طبق فرم پست بزارید تا رسیدگی شود
Police_110_Nikan ارسال شده در 17 شهریور، 1402 سازنده ارسال شده در 17 شهریور، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: NikolaS نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد:MRBlooDy مدارک شکایت: توضیحات: سلام خسته نباشید ، امروز ( MRBlooDy ) منو به علت فول چیت بن کرد ممنون میشم مدرک اینجا بزارن سپاس فراوان !
BlooDy ارسال شده در 17 شهریور، 1402 ارسال شده در 17 شهریور، 1402 درود https://uupload.ir/view/nikolas_k5qr.mp4/
Police_110_Nikan ارسال شده در 17 شهریور، 1402 سازنده ارسال شده در 17 شهریور، 1402 سلام ، اصطلاحا گزینه اول که ammo hack ای کاش پینگ منم برسی میکردید من همش باگ بودم ولی چون مدرکی ندارم مشکلی نیست برای اسلاید دوم کاملا مشخصه سرعت کم و زیاد میشه ? یک سری پلیر که من تیر میزنم دمیج نمیخورن میگن نمیدونم چیه تو سرور یک بار پینگ بالا بره دیگ باگ میشه طرف در کل طیق فیلم مدرک درسته ولی باگ بودم
BlooDy ارسال شده در 17 شهریور، 1402 ارسال شده در 17 شهریور، 1402 دوست عزیز هر چقدر هم لگ باشید وقتی تیر میزنید و کسی رو میکشید شاید بگیم Adspec/ باگ باشه ولی Checkgun/ اشتباه نمیکنه 1 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری