_ScorpioN ارسال شده در 2 مهر، 1402 ارسال شده در 2 مهر، 1402 نام کاربری کسی که شکایت دارد: Soap.M نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: [BM].HomeLander نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : Facism and Prophet رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : superstar مدارک شکایت: توضیحات: سلام وقت بخیر . طرف فحاشی ناموسی کرده 25 دقیقه میوتش داده. منم همونکارو ولی منو 60 دقیقه میوت داده! مگه هر دو فحاشی ناموسی نیست؟ بررسی بشه ! (کار من درست نبوده قبول دارم ولی با توجه به مدارک فرد داره ابیوز میکنه ! لطفا رسیدگی بشه 1
Porfossor ارسال شده در 2 مهر، 1402 ارسال شده در 2 مهر، 1402 شما با اکانت اصلیتون به دلیل فحاشی سطح بالا 25 دقیقه میوت شدید بعدش با اکانت مولتی فحش ناموسی اسپم دادی 60 دقیقه میوت شدی تو عکسه خودتم معلومه
_ScorpioN ارسال شده در 2 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 2 مهر، 1402 اکانت اصلی منظورت کدومه ؟ اکانت من Soap.M هست. شاهد های این قضیه Fascism و Prophet هستن ! دلیل شکایت منم از ط این بوده که تایم میوت منو ۶۰ دقیقه زدی ماله رفیقتو ۲۵ دقیقه ! 1
BlooDy ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 در 18 ساعت قبل، Porfossor گفته است : شما با اکانت اصلیتون به دلیل فحاشی سطح بالا 25 دقیقه میوت شدید بعدش با اکانت مولتی فحش ناموسی اسپم دادی 60 دقیقه میوت شدی تو عکسه خودتم معلومه با مدرک ثابت کنید که اکانت مولتی هست.
Porfossor ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 اصلا اون به کنار اسپمه فحش ناموسی میوتش 60 دقیقس به بالا
BlooDy ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 خب وقتی فرد دیگه ای فحاشی میکنه اون پلیر رو هم 25 دقیقه میوت کنین. البته که تایم فحاشی سطح بالا از 60 دقیقه شروع میشه تا 500 دقیقه
Porfossor ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 فحاشی ناموسی اسپم داده نباید بیشتر میزدم ؟
BlooDy ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 ربط به اسپم نداره طرف به هر حال فوحش داده منظور من اینه که همرو باید 60 مین میزدی.
BlooDy ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 ادمین خاطی اخطار شدید دریافت کرد درصورت تکرار انرنک 12 ساعته. موضوع رسیدگی شد. 1
ارسالهای توصیه شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری