ReMinDeR ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 نام شاکی : ReMinDeR نام خاطی: Vayking مدارک: https://uupload.ir/view/2023-09-25_13-19-18_i7ou.mkv/ توضیحات : مدرک میخام که Afk in zone کردم ! من یک لحظه مپ برام رفت که تو تایم هم معلومه بلافاصله بگیر کردم ! هیچ پیام Goto یا Tele هم تو چتم نیس! نمیخاین اینو آنرنک کنین؟ همینجور میخاد ادامه بده؟ سطح هلپرو تورو قرآن
[Ali]VayKinG ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 سلام قصد توهین ندارم یه ضرب المثل هست که میگه ( به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم ) مگه نمیگی مپ واست رفت؟ چرا فیلمی که تو جیلی رو میدی؟ فیلم کامل درگیری رو نمیدی؟ من خودمم از دیشب بازیم همینجوری شده زون هم رفتم اصلا مپ میپره نمیتونم بگیر کنم میره کلا به عنوان مثال میگیم مپت پریده چرا باید زون رو بگیر کنی وقتی هیچکس تورو نمیبینه؟ من اینجوری ادامه میدم؟ شما توی این چند روز چقد شکایت کردین همشو مدرک دادم؟ ما چیت زدیم؟ ما بخاطر توهین بن شدیم؟ حرفی ندارم مدرک afk: اگه نیاز بود فیلم هم میزارم: طبق قوانین توی زون در حال بگیر نباید AFK کرد!
ReMinDeR ارسال شده در 3 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 1402 در 33 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : سلام قصد توهین ندارم یه ضرب المثل هست که میگه ( به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم ) مگه نمیگی مپ واست رفت؟ چرا فیلمی که تو جیلی رو میدی؟ فیلم کامل درگیری رو نمیدی؟ من خودمم از دیشب بازیم همینجوری شده زون هم رفتم اصلا مپ میپره نمیتونم بگیر کنم میره کلا به عنوان مثال میگیم مپت پریده چرا باید زون رو بگیر کنی وقتی هیچکس تورو نمیبینه؟ من اینجوری ادامه میدم؟ شما توی این چند روز چقد شکایت کردین همشو مدرک دادم؟ ما چیت زدیم؟ ما بخاطر توهین بن شدیم؟ حرفی ندارم مدرک afk: اگه نیاز بود فیلم هم میزارم: طبق قوانین توی زون در حال بگیر نباید AFK کرد! مدرک afk باید فیلم بفرستی نه عکس اصلا تایم بالا سر من نزده تو فیلم میبینی که زمانی که مپ رفت زون از بگیر در اومد. دوباره گرفتم @bloody
BlooDy ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 در 2 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : سلام قصد توهین ندارم یه ضرب المثل هست که میگه ( به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم ) مگه نمیگی مپ واست رفت؟ چرا فیلمی که تو جیلی رو میدی؟ فیلم کامل درگیری رو نمیدی؟ من خودمم از دیشب بازیم همینجوری شده زون هم رفتم اصلا مپ میپره نمیتونم بگیر کنم میره کلا به عنوان مثال میگیم مپت پریده چرا باید زون رو بگیر کنی وقتی هیچکس تورو نمیبینه؟ من اینجوری ادامه میدم؟ شما توی این چند روز چقد شکایت کردین همشو مدرک دادم؟ ما چیت زدیم؟ ما بخاطر توهین بن شدیم؟ حرفی ندارم مدرک afk: اگه نیاز بود فیلم هم میزارم: طبق قوانین توی زون در حال بگیر نباید AFK کرد! مدارک کامل تری ارسال کنید.
BlooDy ارسال شده در 3 مهر، 1402 ارسال شده در 3 مهر، 1402 @[BM].ReMinDeR شما هم رکورد فایت را ارسال کنید
ReMinDeR ارسال شده در 3 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 1402 در 31 دقیقه قبل، MrBlooDy گفته است : @[BM].ReMinDeR شما هم رکورد فایت را ارسال کنید من فیلم از یک جاهاییش دارم اپلود میکنم تا چند دقیقه دیگه
ReMinDeR ارسال شده در 3 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 3 مهر، 1402 https://uupload.ir/view/tt_b2qu.mp4/
Hosein ارسال شده در 4 مهر، 1402 ارسال شده در 4 مهر، 1402 در 16 ساعت قبل، MrBlooDy گفته است : مدارک کامل تری ارسال کنید. https://uupload.ir/view/gta_sa_mp_2023-09-25_13-15-55_mlus.mkv/ زون بگیر بوده و ایشون afk کرده چه تایم بالا سرش باشه چه نباشه تو زون بگیر afk بوده قابل توجه اینکه ایشون هیچ مدرکی از اینکه مپش رفته نداره و فقط بهونشه کلا فیلم از بعده afk داده بدرود 1
ReMinDeR ارسال شده در 4 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 1402 در ۱ ساعت قبل، Hosein گفته است : https://uupload.ir/view/gta_sa_mp_2023-09-25_13-15-55_mlus.mkv/ زون بگیر بوده و ایشون afk کرده چه تایم بالا سرش باشه چه نباشه تو زون بگیر afk بوده قابل توجه اینکه ایشون هیچ مدرکی از اینکه مپش رفته نداره و فقط بهونشه کلا فیلم از بعده afk داده بدرود Afk تو زون میدونی یعنی چی؟ یعنی بیای بالاسرش نتونی زونو بگیری اینجا تو هنوز بالا نیومده بودی من اوکی شد گیمم من سمپ پلی نمیدم تازه انقدر فشار خوردین? بچه ها با اکانت من میان وگرنه تا حالا سکته رو زده بودین @MrBlooDy
BlooDy ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 @[BM].ReMinDeR اگر رکورد پریدن مپ را ندارید شکایت بسته خواهد شد. مهلت ارسال تا ساعت 5
Alireza ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 در 22 ساعت قبل، MrBlooDy گفته است : @[BM].ReMinDeR اگر رکورد پریدن مپ را ندارید شکایت بسته خواهد شد. مهلت ارسال تا ساعت 5 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 علیرضا داداش از راه دور اصلا تایم نمیزنه بالا سره پلیر باید نزدیک نزدیک بشی لگم نبوده چون هم کلنش داشته تکون میخورده قبول نیست؟
ReMinDeR ارسال شده در 5 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 1402 در 1 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : علیرضا داداش از راه دور اصلا تایم نمیزنه بالا سره پلیر باید نزدیک نزدیک بشی لگم نبوده چون هم کلنش داشته تکون میخورده قبول نیست؟ ایشون هلپره چرا باید زیر پست من دخالت کنه ؟ @MrBlooDy @Ashkan @Alireza 1
FarBod ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 درود قصد دخالت ندارم ولی شما خاطی رو ایشون ذکر کردید و حق دفاع دارن ( بنا به قانون جدید بسته نشدن پست ها ) بدرود
[Ali]VayKinG ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 در 2 ساعت قبل، [BM].ReMinDeR گفته است : ایشون هلپره چرا باید زیر پست من دخالت کنه ؟ @MrBlooDy @Ashkan @Alireza عزیز چیزی میزنی؟ از من شکایت کردی میگی چرا دخالت کرده؟
Shahofpersia ارسال شده در 6 مهر، 1402 ارسال شده در 6 مهر، 1402 در 13 ساعت قبل، [BM].ReMinDeR گفته است : ایشون هلپره چرا باید زیر پست من دخالت کنه ؟ @MrBlooDy @Ashkan @Alireza دادا شیشه میکشی ؟
Alireza ارسال شده در 6 مهر، 1402 ارسال شده در 6 مهر، 1402 درود طی بررسی دقیق تر این موضوع جیل ادمین صحیح بوده بدرود Closed
ارسالهای توصیه شده