32amirkhan23 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 نام کاربری کسی که شکایت دارد: 32amirkhan23 نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: .baby. نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : helper مدارک شکایت: توضیحات: ایشون و چند تا از دوستانشون داشتن زون بانک میگرفتن من فقط با موتور از جولویه زون داشتم رد میشدم که یکدفه لیست pc رو برای من باز کردن و مانع حرکت من شد رسیدگی شود
.baby. ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 با سلام و درود شما با NRG از جلو من رد شدید و به من DMG دادید و من هم گفتم که تو ZONE db نکنید.
32amirkhan23 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 2 مرداد، 1398 حرف الکی نزن تو تو zone بودی و من فقط رد شدم من از شما مدرک میخوا سریع
.baby. ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 من حرف الکی نمیزنم و شما رد شدی و DMG دادی . ولی متاسفانه من مدرک ندارم یعنی نمیدونستم که باید مدرک جمع کنم!
Stormy ارسال شده در 2 مرداد، 1398 ارسال شده در 2 مرداد، 1398 @.baby. نیازی به مدرک نیست همون طور که تو عکس های خودش هم مشخصه از دمیجش کم شده و این خود مدرکی بر نقض قانون در زونه و نشون میده این پلیر به شما در زون تیر اندازی کرده که دمیجش کم شده نکته دوم اینکه این پلیر صفحه چت رو در زون باز نکرده و شما خارج از زون.بودید و عکس ها خود گویای ماجراس. موفق باشید 1
32amirkhan23 ارسال شده در 3 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 3 مرداد، 1398 اولا که به تو ربطی نداره و --- ادیت شده توسط تیم مدیریت --- مردم نباش دوما من در حال رانندگی بودم و وقتی اسکرین گرفتم که متور کمی جولوتر رفت سوما اصلا موضوع راجب dng با تفنگ نیست اگه بود که باتفگ dmg دادن تو زون مشکلی نداره پس لطفا ببند و تو کاره بزرگ ترا دخالت نکن هنوز زوده برات که بخوای نظر بده #noob
32amirkhan23 ارسال شده در 3 مرداد، 1398 سازنده ارسال شده در 3 مرداد، 1398 من نمیدونم من مدرک میخوام نداری بیجا میکنی /pc نشون میدی من موندم کی بوتو نوب رنک داده وقتی که نوز خودت این چیزارو نمیدونی
Stormy ارسال شده در 3 مرداد، 1398 ارسال شده در 3 مرداد، 1398 در 33 دقیقه قبل، 32amirkhan23 گفته است : اولا که به تو ربطی نداره و گوه خوره مردم نباش دوما من در حال رانندگی بودم و وقتی اسکرین گرفتم که متور کمی جولوتر رفت سوما اصلا موضوع راجب dng با تفنگ نیست اگه بود که باتفگ dmg دادن تو زون مشکلی نداره پس لطفا ببند و تو کاره بزرگ ترا دخالت نکن هنوز زوده برات که بخوای نظر بده #noob اولا من بابت توهین های شما در سایت خواستار جریمه شما از سوی @Stoic هستم شما بهتره الفاظ و القاب خانوادگی و تربیت خودتون و اینجا نشون ندید. سوما اگر فقط نگاهی به قوانین می انداختین متوجه میشدید که تیر اندازی تو زون با وسیله نقلیه ممنوعه و خودتون هم به این قضیه اعتراف کردید.و به همین دلیل این هلپر. قوانین رو به شما یادآوری کرده. و اینجاس که معلوم میشه noob واقعی کیه :) و معلوم میشه هشدار هلپر صحیح بوده چهار ما بهتره مواظب حرف زدن خودتون باشید شما حقی برای توهین به دیگران ندارید مخصوصا هلپر . بهتره شما هم بیشتر مراقب رفتار خودتون باشید متاسفانه این شما هستید که همیشه قوانین رو زیر پا میزاید و از بقیه طلب کار هم هستید و تعداد بن شدن های شما خود گویای این ماجراس و زود دیگران رو قضاوت می کنید
Stormy ارسال شده در 3 مرداد، 1398 ارسال شده در 3 مرداد، 1398 و نکته آخر اینکه هلپر نیازی به ارائه مدرک برای موضوع به این بی ارزشی و برای آدمی با شخصیت پایین مثل شما نداره حرف ایشون در برابر فرد بی نظم و نقض کننده قانون مثل شما که بالغ بر 10 بار بن شدید سند به حساب میاد لطفا شما که ما رو نوب خطاب میکنید خودتون نگاهی به قوانین بیندازید و بعد اقدام به ایجاد پست فرمایید
DrError مهمان ارسال شده در 4 مرداد، 1398 ارسال شده در 4 مرداد، 1398 درود. هلپر خاطی 1 اخطار جدی دریافت کرد. با توجه به عکس شما اخطار هلپر قبل از Begir زون بوده است. موضوع رسیدگی و بسته شد.
ارسالهای توصیه شده