Homelander ارسال شده در 4 مهر، 1402 ارسال شده در 4 مهر، 1402 نام شاکی : Bm RoozBeHKhaTaR رنک : Player نام خاطی : Ali VayKing(Viking) رنک خاطی : Elite 3 Helper مدارک : https://s6.uupload.ir/files/sa-mp-243_2s0f.png توضیحات : یادم نمیاد توهینی کرده باشم به ایشون ، 5 دقیقه نبود لاگین کردن بنم داد ادمین مربوطه : @MrBlooDy @Alireza
Homelander ارسال شده در 4 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 1402 در ۱ ساعت قبل، MrBlooDy گفته است : درود با اکانت خودتون شکایت کنید. اکانتم قبلا باگ خورده و الان بنم چطور اوکی کنم؟:/
BlooDy ارسال شده در 4 مهر، 1402 ارسال شده در 4 مهر، 1402 این بار موردی نداره @[Ali]VayKinG مدارک خود را ارسال کنید
Homelander ارسال شده در 4 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 4 مهر، 1402 در 16 دقیقه قبل، [Ali]VayKinG گفته است : سلام دوباره ، نکته اول :من ساعت 6:28 دقیقه اون حرفو زدم و این اسکرین ماله 17:03 دقیقه است نکته دوم : در اون زمان ۴ نفر در سرور حضور داشتند ، من با رفیقم داشتم میرفتم و روی ماشینش G کرده بودم و اون زمان که شما AFK بودین یا هم چیزی من اون پیامو توی whisper فرستادم و همزمان شد و روی چت شما اومد ، به هر حال حرف رو زمین بود صاحبش برش داشت:*( @MrBlooDy درخواست برخورد با New Helper و نکته اخر اینکه توی عکس من نه iD شمارو زدم نه اسمی از شما بردم
[Ali]VayKinG ارسال شده در 4 مهر، 1402 ارسال شده در 4 مهر، 1402 و تایم چت سمپم خرابه عزیز دل بهونه نیار 1
Homelander ارسال شده در 5 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 1402 در 9 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : دقیقا با کی بودی؟ ? فک نمیکنم مربوط باشه ، شما این اسکرینی که گرفتی معلوم نیست مال کی هست ، باید دقیقا همون زمان که اسکرین /w رو گرفتین ، این اسکرین رو هم میگرفتین، توی اسکرین بالا شما دم بانک هستین و اینجا توی ga 2 , درخواست برخورد با New Helper @MrBlooDy
[Ali]VayKinG ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 همون تایمو یک دقیقه نگذشته و اینکه خوده ایشونم همون موقع تایمو سرور بودن و دیدن کسی توی سرور نیست نمیدونم چی بگم بهتون فحش هم میدید شکایتم میکنید؟ درکتون نمیکنم خودتم تو متن شکایت گفتی چهار نفر تو سرورن:) 1
[Ali]VayKinG ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 همونطور که پیداس شما همون تایم رو به من فحش دادید و بن شدید مدرک اینکه تایم چت سمپم خرابه
Homelander ارسال شده در 5 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 1402 در 7 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : همون تایمو یک دقیقه نگذشته و اینکه خوده ایشونم همون موقع تایمو سرور بودن و دیدن کسی توی سرور نیست نمیدونم چی بگم بهتون فحش هم میدید شکایتم میکنید؟ درکتون نمیکنم خودتم تو متن شکایت گفتی چهار نفر تو سرورن:) در 4 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : همونطور که پیداس شما همون تایم رو به من فحش دادید و بن شدید مدرک اینکه تایم چت سمپم خرابه خب این مشکل شماست ، کاملا مشخصه که 4 نفر تو سرورن ، بفرمایید ثابت کنید من با شما بودم ، نه ایدی گفتم نه اسمی ، بی دلیل بن دادین پاش وایسین @MrBlooDy درخواست رسیدگی
[Ali]VayKinG ارسال شده در 5 مهر، 1402 ارسال شده در 5 مهر، 1402 من با کسی مشکلی ندارم شماهم کنارم بودید فحش رو دادید قضاوت رو میزارم با کسی که شکایت رو بررسی میکنه فحش ناموس میدید بعدش میگید با ما مشکل دارید.
Homelander ارسال شده در 6 مهر، 1402 سازنده ارسال شده در 6 مهر، 1402 در 12 ساعت قبل، [Ali]VayKinG گفته است : من با کسی مشکلی ندارم شماهم کنارم بودید فحش رو دادید قضاوت رو میزارم با کسی که شکایت رو بررسی میکنه فحش ناموس میدید بعدش میگید با ما مشکل دارید. نکته اول : من نگفتم شما با کسی مشکل داری منطورم اینه مشکل Time Stamp شماست و مربوط به شما میشه. نکته دوم : باز هم میگم شما اثبات کنید که من با شما بودم :*) @MrBlooDy @Alireza رسیدگی شه لطفا ❤️
ارسالهای توصیه شده