رفتن به مطلب

......

ارسال‌های توصیه شده

ارسال شده در

• نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Ali]VayKinG
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: DrError
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ...
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor
  • مدارک شکایت: 2odu_anydesk_7_24_2019_11_42_19_am.pngjawa_sa-mp-727.png  lned_sa-mp-728.png
  • توضیحات: اقای حسام توی سرور شما اگه یکی از ادمین های بالا با یکی لج کنن یعنی اددبن؟؟؟ من با Chainsaw ایشونو کیل دادم اومد پی سی چک داد توی عکس دادم من انلاین بودم. اومد وصل شد هی دیس کانکت میشد اومد 5 روز بن داد این بچه بازیا چیه؟؟ اجازه پلی دادن هم بهمون نمیدید @Stoic اینجوری تضمین پلیر ها میکنید؟؟ بیاید pc Check  کنید از 1 ماه پیش چیت دیدید ادبن کنید. امیدوارم دوباره پارتی بازی نشه. ما تو سرور با دوستامون شوخی هم میکنیم در مورد چیزه دیگه این میگه میتونید برید یعنی چی دقیقا؟؟
  • Like 1
arenagame_samp
ارسال شده در

من 12 تا شاهد داشتم که توی زون با اینا همکاری نمیکردم ولی بازم حرف استف خودتونو تایید میکنید! مگه انجمن+شکایت رو واسه چی گزاشتید؟

• Like 1
ارسال شده در

درود.
در شکایت اول شما، شما به دلیل مشکوک بودن به چیت برای Pc Check، فریز شدید.

ما حدود 200 ثانیه منتظر دانلود برنامه AnyDesk از سوی شما به گفته خودتان بودیم. ( در صورتی که کل برنامه 1 مگابایت میباشد و دانلود و نصب ان کمتر از 50 ثانیه زمان میبرد )
سپس بعد از نصب و ایپی دادن شما، شما از عمد برنامه رو Close کردید تا ( Clinet Offline ) به بنده بدهد تا شاید فرصتی پیدا کنید چیت های خود را پاک کنید.
پس از حدود صبر کردن 2 دقیقه به سیستم شما متصل شدیم و شما از عمد اینترنت خود را ضعیف کردید که ما نتوانیم سیستم شما را چک کنیم. 
تمامی این مراحل طی 10 دقیقه زمان برد و شما سعی بر فرار از Pc Check داشتید.

طبق قوانین شما زمان ادمین را بیهوده صرف کردید و از Pc Check فرار کردید، به همین دلیل اکانت شما بن شد.

اکانت مولتی شما ( VaykinGG ) به دلیل ( اختلال در نظم سرور" گزارش دادن الکی + درخواست هلپ الکی " همچنین ایجاد جو سازی با اکانت مولتی ) ادبن شده است.

فیلمی که شما قرار داده اید مربوط به 2 ماه پیش میباشد و بنده اون زمان Manager سرور بودم و بن شدم، و فیلم شما منقضی شده است.

❇️ طبق تصمیمات گرفته شده، تایم های بن بیشتر و جریمه ها سنگین تر میشود، سعی بر ان داشته باشید که بازی سالم و بدون چیت داشته باشید که چنین مشکلاتی برای شما پیش نیایید.
بنده طبق قوانین سرور تصمیم گیری میکنم و حتی اگر رفیق چندین ساله من هم چیت بزنه باش چنین برخوردی میکنم، قوانین برای راحتی سایر پلیر ها گزاشته شده است و ایجاد خرابکاری در سرور طبق قوانین با پلیر خاطی مجازات میشود.

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، DrError گفته است :

درود.
در شکایت اول شما، شما به دلیل مشکوک بودن به چیت برای Pc Check، فریز شدید.

ما حدود 200 ثانیه منتظر دانلود برنامه AnyDesk از سوی شما به گفته خودتان بودیم. ( در صورتی که کل برنامه 1 مگابایت میباشد و دانلود و نصب ان کمتر از 50 ثانیه زمان میبرد )
سپس بعد از نصب و ایپی دادن شما، شما از عمد برنامه رو Close کردید تا ( Clinet Offline ) به بنده بدهد تا شاید فرصتی پیدا کنید چیت های خود را پاک کنید.
پس از حدود صبر کردن 2 دقیقه به سیستم شما متصل شدیم و شما از عمد اینترنت خود را ضعیف کردید که ما نتوانیم سیستم شما را چک کنیم. 
تمامی این مراحل طی 10 دقیقه زمان برد و شما سعی بر فرار از Pc Check داشتید.

طبق قوانین شما زمان ادمین را بیهوده صرف کردید و از Pc Check فرار کردید، به همین دلیل اکانت شما بن شد.

اکانت مولتی شما ( VaykinGG ) به دلیل ( اختلال در نظم سرور" گزارش دادن الکی + درخواست هلپ الکی " همچنین ایجاد جو سازی با اکانت مولتی ) ادبن شده است.

فیلمی که شما قرار داده اید مربوط به 2 ماه پیش میباشد و بنده اون زمان Manager سرور بودم و بن شدم، و فیلم شما منقضی شده است.

❇️ طبق تصمیمات گرفته شده، تایم های بن بیشتر و جریمه ها سنگین تر میشود، سعی بر ان داشته باشید که بازی سالم و بدون چیت داشته باشید که چنین مشکلاتی برای شما پیش نیایید.
بنده طبق قوانین سرور تصمیم گیری میکنم و حتی اگر رفیق چندین ساله من هم چیت بزنه باش چنین برخوردی میکنم، قوانین برای راحتی سایر پلیر ها گزاشته شده است و ایجاد خرابکاری در سرور طبق قوانین با پلیر خاطی مجازات میشود.

خب با سلام من بازم میگم چیتی ندارم من با Chainsaw به شما اتک زدم شما. دلیل نمیشه هرکی به شما اتک داد بیاید پی سی چک کنید. من الانم انی دسکم انه و منتظرم حسام بیاد پی سی چک کنه بیاید لاگ چک کنید از 1 ماه پیش اگه چیت دیلیت شده یا دیدید ادبن بدید. اینو همه میدونن که شما DrError چیت داره Sobit+Aim و... که همه دیدیم!  من تو 1 دقیقع دانلود کردم چرا چرت میگی؟؟ من میام سرور با رفیقام حرف میزنم تو میگی میتونی برید؟؟ .   امید وارم حسام عادلانه پاسخ بده   . در ضمن همه شاهد ابیوز های شما هستند :))

• Like 1
ارسال شده در

طبق قوانین شما زمان ادمین را بیهوده صرف کردید و از Pc Check فرار کردید، به همین دلیل اکانت شما بن شد

جواب : من در انی انلاین بودم اونی که لگ بود شمایید! شما دنباله بهئنه هستید همه رو بن بدید مشکل من نیست. باعث فراری پلیر ها هستید ?     در ضمن من یادمه مدیر کل هم بودید Fly hack میزدید ::)

• Like 1
ارسال شده در

عزیزم اینو حرفا رو کسی میزنه که سابقه بن نداشته باشه.
شما چجوری زیر ارره Sellgun میکنین و بشکه بمب میکارید بدون اینکه HP شما کم بشه؟

هم بنده شاهد بودیم شما قبل چه کردید هم حسام، اگر هم ابیوسی کردم اگر صحیح بود اماده انرنک هستم.

ارسال شده در

Sellgun : KeyBinder

بشکه بمب من 0 هست خوده حسام 0 کرد hp  من زیاد شد چون /mo 40  زدم اگه تایم بن زو لاگ حسام چک کنه میبینه.  

شما انرنک بشید رنکتون برمیگرده نگران نباشید....... جواب عادلانه ?

• Like 1
ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است :

طبق قوانین شما زمان ادمین را بیهوده صرف کردید و از Pc Check فرار کردید، به همین دلیل اکانت شما بن شد

جواب : من در انی انلاین بودم اونی که لگ بود شمایید! شما دنباله بهئنه هستید همه رو بن بدید مشکل من نیست. باعث فراری پلیر ها هستید ?     در ضمن من یادمه مدیر کل هم بودید Fly hack میزدید ::)

بنده لگ باشم؟
دوست عزیز چی فک کردید.
ینی بعد این همه سال من متوجه نمیشم کی لگه کی نیست، کی داره خودشو لگ نشون میده؟

ارسال شده در
در هم اکنون، DrError گفته است :

بنده لگ باشم؟
دوست عزیز چی فک کردید.
ینی بعد این همه سال من متوجه نمیشم کی لگه کی نیست، کی داره خودشو لگ نشون میده؟

دوسست عزیز مگه به سابقه ادمین شدنه؟؟؟ من بیام 1ماه مدیر کل بشم یعنی همه چیز تجربه شدس؟؟ من نمیدونم شما میپرید از انی دسک بیرون دنباله بهونه بودید بن بدید

• Like 1
ارسال شده در
در هم اکنون، [TF]VayKinG گفته است :

Sellgun : KeyBinder

بشکه بمب من 0 هست خوده حسام 0 کرد hp  من زیاد شد چون /mo 40  زدم اگه تایم بن زو لاگ حسام چک کنه میبینه.  

شما انرنک بشید رنکتون برمیگرده نگران نباشید....... جواب عادلانه ?

در هنگامی که زیر ارره هستید، زمانی که از KeyBinder استفاده کنید، ارره کردن متوقف میشه و HP شما زیر ارره باید کم شود، ولی اگر هم من ارره بگیرم هم شما که باگ ارره میگیره و دو طرف دمیج نمیخورن صحیحه ولی نه وقتی که شما KeyBinder بزنی و هنوز دمیج نخوری

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، DrError گفته است :

در هنگامی که زیر ارره هستید، زمانی که از KeyBinder استفاده کنید، ارره کردن متوقف میشه و HP شما زیر ارره باید کم شود، ولی اگر هم من ارره بگیرم هم شما که باگ ارره میگیره و دو طرف دمیج نمیخورن صحیحه ولی نه وقتی که شما KeyBinder بزنی و هنوز دمیج نخوری

مدرک همین حرفتو بده من سمپو دیلیت میکنم دیگه سمت نت نمیام

ارسال شده در
در 2 ساعت قبل، [TF]VayKinG گفته است :

• نام کاربری کسی که شکایت دارد: [Ali]VayKinG
  • نام کاربری ادمینی که از آن شکایت دارد: DrError
  • نام کاربری شاهد/شاهدان(درصورت وجود) : ...
  • رنک ادمینی که از آن شکایت دارید(در صورت وجود) : SuperVisor
  • مدارک شکایت: 2odu_anydesk_7_24_2019_11_42_19_am.pngjawa_sa-mp-727.png  lned_sa-mp-728.png
  • توضیحات: اقای حسام توی سرور شما اگه یکی از ادمین های بالا با یکی لج کنن یعنی اددبن؟؟؟ من با Chainsaw ایشونو کیل دادم اومد پی سی چک داد توی عکس دادم من انلاین بودم. اومد وصل شد هی دیس کانکت میشد اومد 5 روز بن داد این بچه بازیا چیه؟؟ اجازه پلی دادن هم بهمون نمیدید @Stoic اینجوری تضمین پلیر ها میکنید؟؟ بیاید pc Check  کنید از 1 ماه پیش چیت دیدید ادبن کنید. امیدوارم دوباره پارتی بازی نشه. ما تو سرور با دوستامون شوخی هم میکنیم در مورد چیزه دیگه این میگه میتونید برید یعنی چی دقیقا؟؟

سلام و درود

بحث اصلی :
دوست عزیز , پینگ شما داخل سرور هنگام Freeze شدن به دلیل Pc Check ما بین (60 الی 74) بود.

این میزان پینگ هم برای بازی در سرور (مناسب بوده) و هیچ مشکلی در PcCheck و کانکت شدن Admin مورد نظر به سیستم شما به وجود نمیارد و ادمین میتواند به راحتی شما را Pc Check کند.

در حالی که در هنگام Pc Check شدن شما Admin با مشکل لگ و Dc مواجه شده و این نشان دهنده ی برنامه ی Admin Lag هست و استفاده از این برنامه حکم اعتراف کردن به داشتن چیت رو داره.
- جریمه ی Use کردن انواع چیت ها هم که کاملا مشخصه !

درواقع شما داخل بازی با پینگ 70 از سرعت اینترنت خوبی داشتید و بنده هنگام Connect شدن ادمین Dr.Error به AnyDesk شما داشتم پینگ شما رو چک میکردم و خوشبختانه یا متاسفانه پینگ شما تقریبا ثابت بوده و هیچگونه لگ یا افت سرعتی نداشتید

در حاشیه :
بنده زیاد وارد بحث چیت نمیشم , اما به نظر من این چیت Fly نه اختلالی در سرور ایجاد میکرده و نه آسیبی به شما زده
تاریخ ویدئو هم مربوط میشه به تقریبا 3 ماه پیش و تقریبا تاریخ گذشته حساب میشه
ادمین مورد نظر بر حسب رفاقت قبلی ای که با شما داشته و برای ایجاد شادی و خنده این حرکت رو زده و نه Abuse کرده و نه اختلالی ایجاد کرده.
به نظرم کار درستی نکردید که از این حرکت سو استفاده کردید و ویدئو رکورد کردید.

موفق و پیروز باشید.

ارسال شده در
در هم اکنون، [TF]VayKinG گفته است :

دوسست عزیز مگه به سابقه ادمین شدنه؟؟؟ من بیام 1ماه مدیر کل بشم یعنی همه چیز تجربه شدس؟؟ من نمیدونم شما میپرید از انی دسک بیرون دنباله بهونه بودید بن بدید

تمامی مراحل چک کردن سیستم شما بر روی فیلم بوده است.
در صورت درخواست حسام فیلم برای ایشان اپلود میگردد، در ظمن ادمین دیگری ( @WexyPow ) هم گفتم بیاد شما رو چک کنه شاید مشکل از منه ولی ایشان هم برای چک کردن شما به مشکل بر خوردند.

منتظر باشید مدیریت سرور بیایید چک کند.
اگر بنده اشتباه شما رو بن دادم حسام میتواند بیایید بنده رو انرنک و شمارو انبن کند.

ارسال شده در
در 1 دقیقه قبل، WexyPow گفته است :

سلام و درود

بحث اصلی :
دوست عزیز , پینگ شما داخل سرور هنگام Freeze شدن به دلیل Pc Check ما بین (60 الی 74) بود.

این میزان پینگ هم برای بازی در سرور (مناسب بوده) و هیچ مشکلی در PcCheck و کانکت شدن Admin مورد نظر به سیستم شما به وجود نمیارد و ادمین میتواند به راحتی شما را Pc Check کند.

در حالی که در هنگام Pc Check شدن شما Admin با مشکل لگ و Dc مواجه شده و این نشان دهنده ی برنامه ی Admin Lag هست و استفاده از این برنامه حکم اعتراف کردن به داشتن چیت رو داره.
- جریمه ی Use کردن انواع چیت ها هم که کاملا مشخصه !

درواقع شما داخل بازی با پینگ 70 از سرعت اینترنت خوبی داشتید و بنده هنگام Connect شدن ادمین Dr.Error به AnyDesk شما داشتم پینگ شما رو چک میکردم و خوشبختانه یا متاسفانه پینگ شما تقریبا ثابت بوده و هیچگونه لگ یا افت سرعتی نداشتید

در حاشیه :
بنده زیاد وارد بحث چیت نمیشم , اما به نظر من این چیت Fly نه اختلالی در سرور ایجاد میکرده و نه آسیبی به شما زده
تاریخ ویدئو هم مربوط میشه به تقریبا 3 ماه پیش و تقریبا تاریخ گذشته حساب میشه
ادمین مورد نظر بر حسب رفاقت قبلی ای که با شما داشته و برای ایجاد شادی و خنده این حرکت رو زده و نه Abuse کرده و نه اختلالی ایجاد کرده.
به نظرم کار درستی نکردید که از این حرکت سو استفاده کردید و ویدئو رکورد کردید.

موفق و پیروز باشید.

اقای exypow شما نیاز نیست دخالت کنید!!!!  نمیخاد از هم کلنیتون دفاع کنید من نمدونم ادمین لگ چیشه برنامس؟؟ این چرت و پرتا چیه میزنید؟؟ من میگم پی سی چک میدم لاگ پی سی منم چک کنید چیت دیدید ادبن بدید عزیزم Fly hack چیت محسوب میشه Sobit . من هیچ رفاقتی نه با ایشون دارم نه با شما! این ویدیو قبلا به حسام داده شده!   من نمیدونم شماها دست به یکی کردید ? فیلم پی سی چک رو بده همینجا

ارسال شده در
در 5 دقیقه قبل، DrError گفته است :

تمامی مراحل چک کردن سیستم شما بر روی فیلم بوده است.
در صورت درخواست حسام فیلم برای ایشان اپلود میگردد، در ظمن ادمین دیگری ( @WexyPow ) هم گفتم بیاد شما رو چک کنه شاید مشکل از منه ولی ایشان هم برای چک کردن شما به مشکل بر خوردند.

منتظر باشید مدیریت سرور بیایید چک کند.
اگر بنده اشتباه شما رو بن دادم حسام میتواند بیایید بنده رو انرنک و شمارو انبن کند.

مدیران همیشه پشت شمارو میگیرند. من یادمه فقط اینقد ابیوز کردی از مدیرکل 1 هفته انر شدی اونم مدارک خودم بود  . میگم جواب عادلانه چون من چیت ندارم 

ارسال شده در

بنا به شرایطی فیلم فقط به حسام داده میشود.
منیجر WexyPow در این شرایط به عنوان منیجر کار میکند و نه به عنوان هم کلنی، علت دخالت این شخص اینه که من به این شخص اجازه چک کردن سیستم شما رو دادم و ایشان هم برای چک کردن شما با مشکل ادمین لگ روبرو شده است.

ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است :

مدرک همین حرفتو بده من سمپو دیلیت میکنم دیگه سمت نت نمیام

شما مدرک درگیری رو بدید من بای نت میدم پی سی مو جمع میکنم میرم

ارسال شده در
در هم اکنون، DrError گفته است :

بنا به شرایطی فیلم فقط به حسام داده میشود.
منیجر WexyPow در این شرایط به عنوان منیجر کار میکند و نه به عنوان هم کلنی، علت دخالت این شخص اینه که من به این شخص اجازه چک کردن سیستم شما رو دادم و ایشان هم برای چک کردن شما با مشکل ادمین لگ روبرو شده است.

این ادمین همیشه پشت شما بوده چون بدلایل خودش ? من نمیدونم ادمین لگ چیه

ارسال شده در

قطعا این شکایت به نفع شماست و حق من گرفته میشه. چون 2 تا استف ...       بازم میگم من چیت ندارم

دیگه حرفی ندارم      از این موارد زیاد دیدم!

ارسال شده در
در 24 دقیقه قبل، DrError گفته است :

عزیزم اینو حرفا رو کسی میزنه که سابقه بن نداشته باشه.
شما چجوری زیر ارره Sellgun میکنین و بشکه بمب میکارید بدون اینکه HP شما کم بشه؟

هم بنده شاهد بودیم شما قبل چه کردید هم حسام، اگر هم ابیوسی کردم اگر صحیح بود اماده انرنک هستم.

اینو باید به خودتون بگید من اخرین باری که بن شدم 7 ماه پیش اونم به دلیل سوبیت بوده!! اون شما هستید که 2 هفته پیش بن شدید ?

ارسال شده در

ببخشید من چجوری نت خودمو ضعیف کنم؟

ارسال شده در
در 8 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است :

اقای exypow شما نیاز نیست دخالت کنید!!!!  نمیخاد از هم کلنیتون دفاع کنید من نمدونم ادمین لگ چیشه برنامس؟؟ این چرت و پرتا چیه میزنید؟؟ من میگم پی سی چک میدم لاگ پی سی منم چک کنید چیت دیدید ادبن بدید عزیزم Fly hack چیت محسوب میشه Sobit . من هیچ رفاقتی نه با ایشون دارم نه با شما! این ویدیو قبلا به حسام داده شده!   من نمیدونم شماها دست به یکی کردید ? فیلم پی سی چک رو بده همینجا

اولا که حرف w رو جا گذاشتید !!!

دوما موضوع به بنده مربوط میشه و بنده هم روی پینگ شما و ip شما نظارت داشتم و حتی یک بار لاگین کردم و با همون مشکلی که Dr.Error داشت مواجه شدم
شما جواب مطلب مورد نظر رو منطقی و با دلیل بده.

خوشبختانه بنده فاز کلن ندارم و دفاع بی دلیل بر حسب رفاقت یا هم کلنی بودن تو کَت من نمیره ? 

بله بنده هم نمیدونم آموزش آموزش و سوبیت و ... چه برنامه هایی هستند !!!!!!!!

حقیقت همیشه برای کسایی که به این دلیل بن میشن چرت و پرت و تلخ بوده !

+فکر نکنم Dr.Error نیازی به Fly داشته باشه با Cmd هایی که داره و صرفا قصدش از زدن این حرکت سرگرم کردن شما بوده

فکر نمیکنم این دفاع کردن باشه و داخل ویدئو همه چی مشخصه که فقط شما بودی و Dr.Error و ظاهرا شما هم مشکلی با این قضیه نداشتید !!!

خوشبختانه بنده و Dr.Error هم نیازمند رفاقت کردن شما با ما نیستیم و اسراری هم نکردیم که توروخدا بیا و رفیق فاب ما شو !!!

بنده یا Dr.Error دلیلی نمیبینیم که به شما فیلم Pc Check رو بدیم و در صورت نیاز Dr.Error مدارک لازمه رو برای @Stoic ارسال میکنه.

(عزیز من اینجا فیلم هندی نیست و منم امیرخان نیستم) !!!
دست به یکی ؟!
ببخشید شما مدیر کل هستین و ما قصد آنرنک کردن شما رو داریم
لابد بقیه رو هم ما تحریک کردیم بیان فحاشی کنن و برای آنرنک کردن من با اکانت شما پست بزارن ? 
بدرود.

ارسال شده در
در 16 دقیقه قبل، [TF]VayKinG گفته است :

این ادمین همیشه پشت شما بوده چون بدلایل خودش ? من نمیدونم ادمین لگ چیه

بنده تا به الان پشت حرف حق رو میگرفتم و تا به الان هیچ حرکت نا به حق و بی جایی نزدم (خوشبختانه!!!)

بارها شده پشت پلیری رو گرفتم و زمانی که کار نا به جا و ناحقی انجام داده با اون شخص برخورد کردم.

یک ضرب المثلی هست که میگه :
کافر همه را به کیش خود پندارد.

لطفا از زدن تهمت بی جا و بدون کوچکترین فکری در این بارده جدا خودداری کنید.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...